Izracunala sam ITM, 31 je! Uzas!
Ja sam prosle godine bila na akupunkturi, pisala sam vec na jednoj temi o tome. Dakle nije klasicna tj. onakva kakvu ju svi zamisljaju, nema dugackih iglica koje vire iz raznih dijelova tijela nego se male, sasvim male ali debele iglice naljepe na 5 tocaka u uhu. Da, naljepe, neidu pod kozu, poanta je u pritisku na te tocke. To se nosi 2-3 tj. ovisi kolko je osobi tesko, pomazu da se osjecaj gladi drasticno smanji i ono najbitnije, nema nervoze. Stvarno! Ja sam bila odusevljena. Naravno, postoji i dijeta koja traje tri tjedna tj. dva, prvi tjedan je nekakva dijeta ciscenja. Nakon skidanja iglica i isteka dijete treba jos barem 6 mj. paziti na unos kalorija tj. ne vise od 1500 dnevno da nebi doslo do jo-jo efekta.
Ja sam u 2 mj skinula 10 kg! Bez vecih problema, nije da je skroz lako ali mislila sam da ce bit puno gore. Ali sam zaglibila za Bozic, kolaci, francuska i ostali poroci su me ubili u pojam. Kile se pocele vracati a ja sve vise jesti jer me to frustriralo. I vratila sam 6 kg!
Uglavnom, vec duze vrijeme govorim da idem ponovno na akupunkturu ali nikako da to stvarno i napravim, pa bi mi ovakva grupa podrske bila i vise nego dobrodosla. Jer stvarno je vrijeme da to sutra od kad pocinjem dijetu napokon dode!