Pokazuje rezultate 1 do 50 od 268

Tema: Biseri, 13. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

M. voli gledati Vatrogasca Sema.
    Glavni likovi su:
    vatrogasac Sam
    Penny (ženski vatrogasac)
    Elvis (blago munjeni vatrogasac)

Igramo se u jutro na krevetu i on uzme onaj banana jastuk i viče meni. Penny, otvaraj vodu da ugasim vatru.
    Ubrzo nakon toga tati zvoni mobitel i on se digne s kreveta i razgovara, a M. meni govori:
    O najn (nein) Penny, Elvis je bos, nije obuo vatrogasne papuče i juri za tatom po sobi: Elvis, evo ti vatrogasne papuče.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

P. se hoće sa mnom kupati u kadi i objašnjavam joj da se prvo ja moram oprati jer sam zmazana pa ne možemo skupa u kadu. Uđe u kupaonu kad se tuširam, pokaže na dlake dolje i pita: A kaj ti je to, mama? Zmazana rit?

Cijeli vikend glumi da je dečko i pitam ju navečer: Još uvijek si dečko ili si opet cura? a ona odgovori: Nisam više dečko, sad sam jedan mali pelikanić.

Pričala mi je kak je bila s bakom vani i da ju je jedna teta nekaj pitala, ali se nije mogla sjetiti kaj i onda veli: "Čekaj malo, imam u džepu mobitel." I igra se ko da je izvadila mobitel i zove: "E, čuj teta, kaj si me pitala?"

Gledala je crtić Hello Kitty i priča mi kaj je bilo i da Kitty nije slušala mamu i tatu, i onda doda: ni svoju baku Miciku.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    M. voli gledati Vatrogasca Sema.
    Glavni likovi su:
    vatrogasac Sam
    Penny (ženski vatrogasac)
    Elvis (blago munjeni vatrogasac)

Igramo se u jutro na krevetu i on uzme onaj banana jastuk i viče meni. Penny, otvaraj vodu da ugasim vatru.
    Ubrzo nakon toga tati zvoni mobitel i on se digne s kreveta i razgovara, a M. meni govori:
    O najn (nein) Penny, Elvis je bos, nije obuo vatrogasne papuče i juri za tatom po sobi: Elvis, evo ti vatrogasne papuče.

Vrištim!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •