Citiraj teacher prvotno napisa
Evo da se javim nakon pregleda, 2 tjedna nakon kiretaže. Sve je u redu! :D Jajnici uredni. Dr. vidjela vodeći folikul na lijevom jajniku što je super jer inače imam duge cikluse. A miome ću već srediti! I napisati post o tome!! E sad jedno pitanjce. Ako postoji vodeći folikul kada kreće ovulacija? Pitala sam ju za folnu, treba li je puno piti nakon kiretaže. Rekla je da se može, ali nije ključno jer ju dovoljno unosimo hranom. Krvarenje još nije stalo. :/ Krenulo je 2 dana nakon kiretaže, oskudno je i neredovito. Krene pa jedan dan stane i tako stalno. Dokad bi moglo tako?
super za folikul, a kad će O, tko zna, to bi trebala popratiti uzv; ja pijem 1x dnevno prenatal, valjda je to dosta (ako je dosta u trudnoći, trebalo bi biti i nakon kiretaže); za endometrij sam pronašla na forumu da cure masu piju čaj od marulje i vrkute; što se tiče krvarenja meni je stalo 10-ak dana nakon kiretaže, dobila sam M nakon 33 dana, trjalo 6 dana, stalo, pa sad 2 dana opet , malo sam se razočarala, jer sam mislila da će sve biti normalno, sad mi je ovo "brljanje" sve pokvarilo