teacher, taj nalaz ti obično ništa ne govori. I meni je bio sličan opis, ginekolog ga je pogledao, rekao - u redu je i odložio. Važno je da je sve ok, da imaš m i da tvoje tijelo funkcionira kako treba.

kad već pišem o tome, ja sam imala klasičnu kiretažu + vakuum. Bilo je malo komplicirano jer se plod nije mogao odvojiti pa je ginekolog prvo strugao pa isisao. Sve pod lokalnom anestezijom, ako se to uopće može nazvati anestezijom jer bol itekako osjetiš. Radili su mi to u bolnici, a na kontrolu sam svojevoljno pošla kod svog socijalnog ginekologa, na ultrazvuku je sve bilo u redu. Sad čekam m i nadam se da će uskoro doći.
Inače, kod mene je u početku bilo u redu, sve se lijepo vidjelo i plod i otkucaji srca koji su nažalost stali u 8. tjednu.

I budi sretna što je sve dobro prošlo i što su te uspavali jer nisi doživjela užas kakvog smo mnoge mi doživjele

I meni je bila prva trudnoća i strah me kao tebe, ali strah je normalan...svejedno, jedva čekam zeleno svjetlo da mogu krenuti ponovno jer jako želim bebu. Imam tek 24 godine i nadam se da ću do tridesete imati bar jedno dijete