Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: menu za PCOS

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno menu za PCOS

Molim cure koje imaju iskustva s prehranom u slučaju PCOS-a da mi daju ideju za neki menu.
    Nemam viška kilograma, ali imam PCOS.
    Htjela bih probati srediti cikluse s prehranom, ali ne znam otkuda da počnem. Koliko sam uspjela skužiti na netu, moram izbaciti sve mliječne proizvode, slatkiše, mahunarke, meso...pa što mi onda ostaje?
    Pliz, ako imate ideja, pišite...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

...nitko?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

koliko pamtim iz onog sto sam citala, trebalo bi umanjiti unos ugljikohidrata i namirnica s velikim udjelom masnoca.

to znaci da ti je na raspolaganju povrce, dobar dio voca (izbjegavati skrobnate vrste i one s velikim udjelom secera - tipa banana i grozdja), bijelo meso, integralne zitarice. mozda da pogledas prehranu po Montignacu, mislim da bi ti bila zgodna. a na web stranici Poliklinike Harni imas i detaljnije upute zgodna je i knjiga Zensko tijelo, zenska mudrost - ima opsirno poglavlje o PCO-u.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam imala policistične jajnike i bezuspješno uzimala DIane i Jasmin, pa prestajala s njima, a situacija s jajnicima se i dalje nije značajno mijenjala. Kako sam htjela ostati trudna izbacila sam sve slatko iz prehrane i otišla homeopatu na terapiju, prekinula uzimati Jasmin i ostala trudna nakon 3 mjeseca. Sad imam dvije slatke smrduljice od 6 mj. ja zaista vjerujem da mi je homeopatska terapija pomogla jer mi je izregulirala cikluse na svakih 28 dana, kao satić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •