Mene baš zanima kako vi provedete dan sa bebom.. kad jede, kad spava, kad idete vanka, i tako (navedite starosti dijeteta jer, naravno, dan proveden sa bebom od 2 mjeseca je puno drukčiji od bebe sa 10 mj)...

Moj mali ima 8 mjeseci i ovako izgleda naš dan (vikendi su malo drukčiji jer uvijek negdje idemo ali ovde sam navela za radne dane):

Mi se probudimo oko 7, popapamo mliko, on se igra do 9 ili 10.. pa zaspe neki pola sata do sat vremena... pa se probudi i još malo igra do ručka oko 11:30 ili podne (prvi obrok dohrane).. onda nakon još malo igranje, opet zaspe oko 1 ili 1:30 sve do neki 3 sata. Kad se probudi, opet mliko oko neki 3:30... i onda ode sa babom i didom malo vanka ispred kuće ili se igra sa tatom... oko neki 6 sati popapa neko voće (drugi obrok dohrane)... i onda se opet igra u stanu ili sa babom i didom dole ili negdje je vanka... oko 8 ili 8:30 sati popapa večeru (mliko sa rižine pahuljice). Oko 2 puta tjedno ga okupamo prije večere... nakon oečere, naš anđel ide leć i spava do jutro