Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: tražim savjetovalište

Početno tražim savjetovalište

Zna li netko od Vas savjetovalište za roditelje gdje bi se mogli javiti na razgovore vezano za temu razvod i djeca? Imamo troje djece i željela bih da kroz razvod prođu što bezbolnije, pogotovo što kod nas ne ide sve glatko. Njihov otac kaže da će ići samnom na razgovore, ali išla bi i sama, bez obzira na njega.
    Socijalna radnica mi je dala neke brojeve, ali me zanima kakva vi imate iskustva.
    Živimo u zapadnom dijelu Zagreba

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Oprosti što ulijećem a ne znam konkretan odgovor na tvoje pitanje, ali slučajno sam jučer naletjela na www.superknjizara.hr i tamo reklamiraju ovu knjigu (copypastala sam). Nadam se da će ti pomoći.

ŠTO DJECA TREBAJU ZNATI KAD SE RODITELJI RASTAJU - za djecu koja proživljavaju traumu rastave

cijena: KN 79,00
    internet cijena: 67,15 KN
    uštedjeli ste: 11,85 KN

Format: 20.00
    ISBN: 953-6350-37-8
    Broj stranica: 103
    Uvez: meki
    Godina izdanja: 2005
    Izdavač: STEPRESS, Zagreb
    Preveo(la): BRUNA FILLI-TEREŠAK

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probaj pitat na ovoj adresi:

Društvo za psihološku pomoć (DPP) je nevladina neprofitna organizacija registrirana u ožujku 1993 god. u Zagrebu.

Adresa:
    Prilaz Gjure Deželića 27
    10 000 Zagreb

Tel.: (01) 48 26 111 i 48 26 112
    Fax: (01) 48 26 113
    E-mail: spa@dpp.hr

Radno vrijeme ureda:
    09,00 - 17,00 (ponedjeljak - petak)

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Centar za djecu, mlade i obitelj nosi naziv Modus, osobno, vec 2 godine imam iskustva s njima, imaju i razne igraonice i radionice i osoblje je ljubazno i zadovoljna sam, evo njihove stranice:

http://www.dpp.hr/hr/modus.php?id=1

Početno

Hvala na savjetima, ali mene muče financije. Bila sam na stranici Modusa; čini mi se super (to bi bilo baš to što trebam), ali ne mogu si priuštiti plaćati participacije.
    Preporučena mi je udruga Codim. To mi je i blizu. Ima li tko iskustva s njima?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Većina stranih donatora uvjetuje svoje donacije na način da se dio sredstava mora samostalno osigurati, a sredstva su uvijek namjenska, npr. za prvu godinu dana, za opremu prostora i slično, a iznimno rijetko za plaće i stručni rad. Cijene su apsolutno minimalne, pogotovo u odnosu na privatni sektor, a da ne smpominjem kolege u drugim europskim zemljama.

Druga stvar je što su kod nas plaće katastrofalno male pa si čovjek ništa ne može platiti. No, ona može ići i s mužem i s djecom i sama na savjetovanje u Centar za socijalni rad besplatno, odnosno na račun države, ali je treća stvar pitanje kvalitete.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Totalno te kuzim.

Tako me zivcira sto su tako prijeko potrebne stvari nedostupne ljudima koji ZAISTA trebaju pomoc.

Bas sad nekaj citam ovo:
    Centar MODUS je projekt Društva za psihološku pomoć koji se ostvaruje uz potporu Matra programa nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova u suradnji s nizozemskom organizacijom civilnog društva Admira.
    i mislim si jel ta nizozemska organizacija od koje dobivaju potporu uopce zna da modus naplacuje svoje programe???

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Probaj nazvati Polikliniku za zaštitu djece grada Zagreba, mislim da oni ne rade samo sa zlostavljanom djecom nego sa svom djecom kojoj treba pomoć. Nadam se da ne griješim.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba

Argentinska 2
    10 000 Zagreb
    tel. 01/3457-518

Radno vrijeme:
    radnim danom od 07:30 do 20:00 sati
    subotom od 07:30 do 15:30 sati

www.poliklinika-djeca.hr
    e-mail: info@poliklinika-djeca.hr

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne bi puno plakala za Modusom, MM i ja smo išli tamo prije 2 godine, bili su besplatni, ali nam apsolutno ništa nije pomoglo. S kakvim problemima smo došli s istima smo i izašli, samo još frustriraniji jer nije bilo nikakvog pomaka, htjeli smo stručnu pomoć za probleme koje ne možemo sami riješiti a dobili smo savijet da gledamo Ljetnjikovac na zlatnom jezeru. Možda se nismo uspjeli naći s psihologom. Ima na Rebru bračno savjetovalište, ide se na uputnicu.

Početno

Moram ionako pričekati do ponedjeljka. Onda ću ih nazivati sve po redu pa ćemo vidjeti...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mukica, kakve veze ima ovo sto modus neke programe naplacuje s tim da je dobio donaciju neke organizacije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •