Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Sunce, more i naša splitska kavica 20.05.2009.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Sunce, more i naša splitska kavica 20.05.2009.

Danas sam prvi put bila na našoj splitskoj kavici i mogu reći da je bilo predivno. Čudan je osjećaj konačno upoznati cure o kojima već unaprijed znaš skoro sve, i one znaju sve o tebi, a prvi put se srećete u životu. Ali imali smo jako puno tema za razgovor pa je tri sata našeg druženja proletjelo kao tri minute. a toplo splitsko sunce i šum mora pridonijeli su opuštenoj atmosferi. Pala je i zajednička fotka za uspomenu

Zaključile smo da ćemo se potruditi što više saznati i uključiti se na mpo u KBC Split, da Cito ostvaruje sve bolje rezultate u mpo vodama i da ćemo nastaviti borbu za svoje bebice, ma kako ona teška bila.
    I ono najvažnije je da ćemo i dalje jedna drugoj biti podrška u svemu jer mi smo kao jedna obitelj i svaki uspjeh je korak naprijed za sve nas. Zato se osjećam bogatije i sretnije, i hvala svim curama na tome, a sljedeću kavicu zakazujemo kada nam sljedeća trudnica objavi trudnoću.
    U to ime emma9999 MILIJUN VIBRICA za sutrašnju betu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme bas sam htjela pitati kako je bilo danas, ali stvarno nisam znala vise gdje postaviti pitanje....

ko je sve bio?

bas bi volila da sam bila....

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

emma9999, bublica3, IRENA456, Blekonija, Kontra i ja.
    Pinky stić ćeš ti nama drugi put

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa
    Pinky stić ćeš ti nama drugi put
    sa mrvicama

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bok cure!!!!
    drago mi je da Vam je bilo lipo i da ste izmjenile vibre, misli, osjećaje, želje..... Na idućoj kavi sam sa vama....Jucer je mama imala okrugli rođendan, pa kako živimo skupa, imala sam obaveza, a i M sutra ujutro ide na brod, tako da sam u ludnici....Jedva čekam dogovor za slijedeći kavu da se pridružim!
    Drago mi je što je otvoren i ovaj topić, da možemo pisati i o našim druženjima....bez cenzure
    emma9999, puno sreće danas za ß...

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ne, ne možete pisati o druženjima, možete ga otvoriti kao poziv na druženje i prijavu za isti i nakon toga krati rezime druženja, ali to je to. ide pod ključić kao i svi ostali pozivi na druženje.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa zar nije laske ostavit tu jednu temu za kavu u splitu i da na njoj svaki put objavimo dojmove sa prosle i poziv na novu kavu, nego da otvaramo nove i nove i nove teme za svaku kavu ponovno...
    samo se bezveze otvaraju novi topici... :/

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni su pravila savršeno jasna.
    Ova tema je otvorena da iznesemo dojmove sa našeg druženja i na taj način pozovemo još više cura da nam se pridruži sljedeći put.
    Mi na području cijele Dalmacije imamo (zasad) samo polikliniku Cito, a neke od nas će vjerojatno okušati sreću i na KBC Split, koji je tek počeo sa IVF postupcima, pa je svaka informacija i razmjena iskustava itekako dobro došla.

Zato mislim da je i Split zaslužio svoju kavicu :D drago mi je da smo se i mi počeli družiti i nadam se da će nas sljedeći put biti još više i da će bar poneka od nas biti trbušasta. :D :D :D

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Curke,

eto, ni ovaj put ništa od mene, imam već par dana temperaturu 38,5 i ležim..
    Mislim da mi je postupak dobro narušija imunitet.

Ali, vidim da ste se vi naguštale. Lipo, lipo..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj marči prvotno napisa
    a ne, ne možete pisati o druženjima, možete ga otvoriti kao poziv na druženje i prijavu za isti i nakon toga krati rezime druženja, ali to je to. ide pod ključić kao i svi ostali pozivi na druženje.

dakle, koliko sam shvatila uopce nisu moguca virtualna druzenja na ovom pdf-u, vec cista razmjena iskustava, a eventualna podrska u smislu psihicke podrske u obliku vibranja moguca je samo na odbrojavanju i to ISKLJUCIVO se moze dati curama koje su u danom momentu u nekakvom postupku.

dakle ovaj dio: "Ovo je forum podrške" ne stoji u obliku duhovne i psihicke podrske, ili sam ja nesto krivo skuzila??

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme Twisted brzo nam ti ozdravi pa se vidimo na sljedećoj kavici. A sitile smo se mi tebe.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa

dakle, koliko sam shvatila uopce nisu moguca virtualna druzenja na ovom pdf-u, vec cista razmjena iskustava, a eventualna podrska u smislu psihicke podrske u obliku vibranja moguca je samo na odbrojavanju i to ISKLJUCIVO se moze dati curama koje su u danom momentu u nekakvom postupku.

dakle ovaj dio: "Ovo je forum podrške" ne stoji u obliku duhovne i psihicke podrske, ili sam ja nesto krivo skuzila??
    evo malo sam ovo objasnila na pdf molba. molim vas da ovo ne protumacite ko nekakav napad na moderatorice ili krsenje pravila, samo me je zanimalo moze li se otvoriti nekakav pdf gdje bi mogli jedna drugoj pruzati podrsku nevezano uz fazu mpo-a koju trenutno prolazimo.

znam da moderatoricama nije lako, i skidam im kapu na trudu.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kontra prvotno napisa
    pa zar nije laske ostavit tu jednu temu za kavu u splitu i da na njoj svaki put objavimo dojmove sa prosle i poziv na novu kavu, nego da otvaramo nove i nove i nove teme za svaku kavu ponovno...
    samo se bezveze otvaraju novi topici... :/
    nije bezveze, jer takve teme pređu uchateraj, već je bilo takvih pokušaja pa nije išlo.

dakle, ostaje kako sam vam rekla.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinky,

molim Te pročitaj sva pravila koja su stickana pri vrhu stranice da se ne ponavljam.
    Ne, ovo nije forum chatting tipa zato što za chat postoje drugi forumi. To smo sve već preokrenule i rekle prije godinu dana i stalno se ponavljamo.
    Njegov smisao je da bude edukativnog i što informativnijeg karaktera.

To što puštamo da neke teme poput : USPJELO NAM JE ili STIŽE NAŠE ČUDO puštamo da odu u chat i izađu iz okvira neplodnosti je zbog toga što su pozitivni i forumašicama ulijevaju nadu (tako ste nam barem rekle kad se radila prva čistka ovof PDF-a).

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pinky,

molim Te pročitaj sva pravila koja su stickana pri vrhu stranice da se ne ponavljam.
    Ne, ovo nije forum chatting tipa zato što za chat postoje drugi forumi. To smo sve već preokrenule i rekle prije godinu dana i stalno se ponavljamo.
    Njegov smisao je da bude edukativnog i što informativnijeg karaktera.

To što puštamo da neke teme poput : USPJELO NAM JE ili STIŽE NAŠE ČUDO puštamo da odu u chat i izađu iz okvira neplodnosti je zbog toga što su pozitivni i forumašicama ulijevaju nadu (tako ste nam barem rekle kad se radila prva čistka ovof PDF-a).

upravo ovo što je pinky rekla, ja se upravo tako osjećam MENI NEMA TKO ŠTA VIBRATI ILI POSLATI KAKVU PORUKU PODRŠKE JER NISAM JOŠ U POSTUPCIMA I NEĆU TAKO SKORO NI BITI.

I DA VIČEM ALI OD TUGE I NEMOĆI, ovo je strašno i imam osjećaj u tvojoj zadnjoj poruci da ti strašno idemo na živce, jer si se ti možda morala još jednom ponoviti i jednom je jedna forumašica dobro rekla ovdje ja moram vagati svaku riječ, a moderatorice sve što napišu mogu izeditirati po ko zna koliko puta.

Baš sam žalosna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •