Prekrasne priče i tatina i mamina!![]()
I stvarno obaraju s nogu!
I nevjerovatno koliko mi je interesantna tatina priča! Fantastično, emotivno, detaljno, informativno i dojmljivo!
I stvarno vam oboje čestitam: i na odluci, na hrabrosti i na izvedbi!![]()
Prekrasne priče i tatina i mamina!![]()
I stvarno obaraju s nogu!
I nevjerovatno koliko mi je interesantna tatina priča! Fantastično, emotivno, detaljno, informativno i dojmljivo!
I stvarno vam oboje čestitam: i na odluci, na hrabrosti i na izvedbi!![]()
predivne price, natjerale su mi suze na oci![]()
cestitam na hrabrosti!
Savršene priče....sjajno iskustvo......skidam kapu!!!!
Ne znam da li sam ikad nešto ovako lijepo pročitala![]()
Eh,Nema tog smajlija...Catcher prvotno napisa
Catcher i catcherica, puno vam hvala!
![]()
definitivno naljepsa prica tj. price sa poroda na ovom forumu!
prekrasno, hvala vam.![]()
![]()
uf...doslovno sam bez riječi
hvala što ste ovo posebno iskustvo podijelili s nama![]()
isplakala sam kisu na tatinu pricu s prvog poroda, i jos mali pljusak na maminu pricu![]()
hvala na ovim pricama, stvarno su posebne![]()
Toliko posebna priča da mislim da ću dugo o njoj razmišljati i još duže je se sjećati. Hvala vam na tome![]()
Svaka cast na hrabrosti, svaka cast na snazi i svaka cast na divno napisanim pricama.![]()
hvala vam sto ste vase iskustvo podjelili s nama, prekrasno![]()
Tako predivno...![]()
hvala
fantasticne price, nestvarne![]()
sram tatu bilo radi padelice za posteljicu![]()
toooliko toga bih vam željela reći! a ne mogu, smutili ste mi emocije, vratili sjećanja, otvorili neke stare rane i oživjeli radosti....
zato vam šaljem velikiza hrabrost na odluci, kao i za dobru volju da priče podijelite s nama
HVALA!
Prekrasno, dirljivo, sjajno... Nema tih riječi!![]()
Čestitam cijeloj obitelji!![]()
citav dan razmisljam o vasoj prici koja mi je natjerala suze na oci...![]()
Cestitam od![]()
Hvala vam svima na komentarima, u ime nas oboje, mene i supruge.
Pisanje ovih priča nam je pomoglo da se zajedno podsjetimo na taj dan, i da si još jednom potvrdimo kako je dobro što smo se odlučili na porod kod kuće.
Priče su wow - pogotovo tatitna i tim više što je medicinar.
to je tako.... tako..... ! Nemam riječi!![]()
Hvala
Prekrasno !!!
ovo je fantastično i veliko hvala što ste to podjelili s nama. nemam druge riječi, sve su suvišne![]()
plakaaaaaat ću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... prekrasno ...... predivno... tako stvarno i dirljivo...
ovo obavezno ide muzu na citanje, nekako imam osjecaj da je i on, kao nazalost mnogi, u stanju vjerovati doktorima ma sto rekli i napravili i kad za to nema opravdanja... i kad nekad kazem da zelim roditi bas onako kako je radjala moja baka - dobijem ovo :shock:
... i da, jos nisam mama... radim na tome da budem, a ovakve me price toliko ispunjavaju i snaze...
HVALA vam oboma od, cestitam na prekrasnoj obitelji!
nebo i zemljo, otvorite se, ako su se dvoje medicinara odlucili na ovakav porod, onda to moze samo znaciti da se nazire svjetlo na kraju dugog i mracnog tunela i da ima nade da ce se stvari promijeniti na bolje!
![]()
![]()
cestitam na odluci, neizmjerno se veselim kad god cujem da je netko izbjegao okrutni žrvanj bolnickog poroda na hrvatski nacin, neka nam je sto vise ovakvih prica, a vasa je stvarno posebna!
koliko je proslo od poroda?
sad kad sam se prestala "derati",uzimam si u zadatak podjeliti Vašu priču s što više ljudi!
oborena s nogu,a medicinar![]()
![]()
hvala!
Xpomikaki prvotno napisa
Zanimljivo, poucno, a malo sam se i nasmijala![]()