-
Mamina i tatina godišnjica na moj način
Uvijek morate biti spremni na iznenađenja. Tako je bilo u mom slučaju.Bok, ja sam Dominik i iznenadio sam mamu i tatu.Očekivali su me 03. lipnja, ali sam odlučio mamu,tatu i veliku seku upoznati ranije.Već sam na maminom prvom CTG-u na mamin rođendan (20.05)se javio i upozorio:"društvo, možda se vidimo ranije.Dobro,nisam baš želio sve totalno šokirati. Htio sam da tata mamu izvede na klopu, da pomaze seku i budu još malo zajedno. .A onda sam zaključio;imam plan!!! Znam što mama može pokloniti tati za godišnjicu braka.Naravno, dobro ste zaključili.Tu sam se večer dok je mama primala čestitke za rođendan odlučio mamu pripremiti za moj dolazak.Ah, a mama kao mama, odmah me tužila tati.Rekla je da ode spavati jer da sam ja započeo put ka našem susretu.I kaže tata;nema frke, zovi kad bude potrebno.Tako je mama malo hopsala na lopti,malo prodisavala trudove,ali nije uspjela odspavati.Oko četiri sata ujutro zove mama tatu:"čuj, vrijeme j"e.Zaista bili su brzo spremni, a u bolnici još brže.Al pazite sad iznenađenje,oni su odlučili da ja budući Sesvećanec na svijet dođem u Zaboku;tj. u novoj bolnici u Bračaku blizu Zaboka.Hvala im na tome.Tete sestre i stričeki doktori su bili super.Stalno su pazili na mamu i mene.Bodrili nas, pazili i mazili.Posebno ogromno hvala sestrama Brankici i Branki.One su bile glavne navijačice.Poseba pusica dr.Viskoviću koji je mami najteže trenutke olakšavao vicevima i nakon epija nježno šivao mamu.A kaj da vam velim; rodio sam se 21.05.2009. u 14:25 sati. Bio sam veliki dečko:3940 g i 53 cm.Najljepše je što smo se mama i ja odmah po izlasku dva sata mazili; o i da, odmah sam fino papao. Tete su čekale da vrpca prestane pulsirati i onda su ju prerezale.Dobio sam žuticu drugi dan. Toliko su mi svi bili simpa da sam odlučio ostati duže.Starci,sretna Vam godišnjica braka, budete slavili kad i ja dođem doma.Puno hvala osoblju odjela babinjača i dječjem odjelu kaj su nas trpili osam dana.Sada sam star dva mjeseca i super napredujem.Evo, nadam se da Vas nisam previše izdavio.Toliko od mene.
Velika pusa!
Dominik
-
-
čestitam na velikom dečku!
I da, konačno jedna lijepa priča o Zabočkom rodilištu.
-
Jako lijepo! Cestitam!
-
cestitam!!!
-
-
-
Cestitam
-
-
-
Pravila pisanja postova