Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mamina i tatina godišnjica na moj način

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Mamina i tatina godišnjica na moj način

Uvijek morate biti spremni na iznenađenja. Tako je bilo u mom slučaju.Bok, ja sam Dominik i iznenadio sam mamu i tatu.Očekivali su me 03. lipnja, ali sam odlučio mamu,tatu i veliku seku upoznati ranije.Već sam na maminom prvom CTG-u na mamin rođendan (20.05)se javio i upozorio:"društvo, možda se vidimo ranije.Dobro,nisam baš želio sve totalno šokirati. Htio sam da tata mamu izvede na klopu, da pomaze seku i budu još malo zajedno. .A onda sam zaključio;imam plan!!! Znam što mama može pokloniti tati za godišnjicu braka.Naravno, dobro ste zaključili.Tu sam se večer dok je mama primala čestitke za rođendan odlučio mamu pripremiti za moj dolazak.Ah, a mama kao mama, odmah me tužila tati.Rekla je da ode spavati jer da sam ja započeo put ka našem susretu.I kaže tata;nema frke, zovi kad bude potrebno.Tako je mama malo hopsala na lopti,malo prodisavala trudove,ali nije uspjela odspavati.Oko četiri sata ujutro zove mama tatu:"čuj, vrijeme j"e.Zaista bili su brzo spremni, a u bolnici još brže.Al pazite sad iznenađenje,oni su odlučili da ja budući Sesvećanec na svijet dođem u Zaboku;tj. u novoj bolnici u Bračaku blizu Zaboka.Hvala im na tome.Tete sestre i stričeki doktori su bili super.Stalno su pazili na mamu i mene.Bodrili nas, pazili i mazili.Posebno ogromno hvala sestrama Brankici i Branki.One su bile glavne navijačice.Poseba pusica dr.Viskoviću koji je mami najteže trenutke olakšavao vicevima i nakon epija nježno šivao mamu.A kaj da vam velim; rodio sam se 21.05.2009. u 14:25 sati. Bio sam veliki dečko:3940 g i 53 cm.Najljepše je što smo se mama i ja odmah po izlasku dva sata mazili; o i da, odmah sam fino papao. Tete su čekale da vrpca prestane pulsirati i onda su ju prerezale.Dobio sam žuticu drugi dan. Toliko su mi svi bili simpa da sam odlučio ostati duže.Starci,sretna Vam godišnjica braka, budete slavili kad i ja dođem doma.Puno hvala osoblju odjela babinjača i dječjem odjelu kaj su nas trpili osam dana.Sada sam star dva mjeseca i super napredujem.Evo, nadam se da Vas nisam previše izdavio.Toliko od mene.
    Velika pusa!
    Dominik

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

super pričica

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

čestitam na velikom dečku!
    I da, konačno jedna lijepa priča o Zabočkom rodilištu.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jako lijepo! Cestitam!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cestitam!!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006