Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Diječija ogradica (za blokirat stepenice)

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Diječija ogradica (za blokirat stepenice)

Jeli itko zna gdje se može kupit diječija ogradica (od plastike su inaće) što blokira dijete da ne može ić na stepenice ili u neku drugu prostoriju?

Evo primjer: http://www.toysrus.com/family/.....Id=2256222

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi kupili drvenu u Bauhausu. Userafi se u zid, sistem otvaranja ne moze dijete samo prokuzit bar do svoje 13 god
    Kostala je 300-tinjak kn.
    E sad, mozda bi ti bilo jeftinije da si sama kupis par dasaka pa nek ti TM to lijepo sklepa.
    Meni je na kraju bilo zao skoro 700 kn, kolko smo mi platili jer smo kupili dvije, za te novce sam mogla kupit i daske i majstora...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Diječija ogradica (za blokirat stepenice)

Bilo je već par puta u ponudi u Lidla, plastična plavo-bijela ogradica podesive širine, koštala je nekih 150 kn. Mi je nismo uzeli jer nam skale idu iz dnevnog, a ta nam se nikako ne uklapa tako da još uvijek na dnu skala držimo onog ogromnog meda igračku. M. to ne može ni preskočit ni maknut, a medo je konačno našao svrhu (i svoje mjesto pod suncem)

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jedno vrijeme je bilo i u ponudi Neckermanna tih plastičnih ogradica... Probaj prosurfati njihovim stranicama...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Re: Diječija ogradica (za blokirat stepenice)

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Bilo je već par puta u ponudi u Lidla, plastična plavo-bijela ogradica podesive širine, koštala je nekih 150 kn. Mi je nismo uzeli jer nam skale idu iz dnevnog, a ta nam se nikako ne uklapa tako da još uvijek na dnu skala držimo onog ogromnog meda igračku. M. to ne može ni preskočit ni maknut, a medo je konačno našao svrhu (i svoje mjesto pod suncem)
    Mi imamo dvije ovakve, ali nisu plasticne nego metalne.
    Marka Safety1st

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tih Safety1st stvari ima u Turbo Limachu, a i primjetila sam da dućani za bebače općenito drže proizvode za osiguranje doma.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima u Ikei...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam kupila u baby centru ali od čvrste tkanine koja se urolala i ne izgleda ružno dok je otvorena..sko se i ne vidi..a kaj se mehanizma otvaranja tiće večina odraslih ga nemre skužiti a di bi klinci.
    cca 70 E.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •