-
Dr. Grujić
Ima li tko iskustva s privatnom gin. dr. Grujić?
-
misliš Grujić-Koračin?
ako da, ok je. jako detaljna kod pregleda, sve voli objasnit. mene je najviše prala zbog kila - dobro su mi išle
i ova druga dr je isto super - ona mi je vodila drugu trudnoću - malo nježnija u pitanju kila...
-
Hvala ti. A kakav je dijagnostičar? Preporučili je šogorici za drugo mišljenje.
-
Zboravih reći, da dr. Grujić-Koračin
-
Ja sam kod nje već jedno 5 godina i otkad sam je nasla do daljnjeg ne mrdam od nje. Pratila sam trudnoću kod nje i rješavala mi problemćiće nakon poroda (paljenje granulacija-već sam negdje pisala o tome).
Uglavnom, vrlo sam zadovoljna, mislim da je temeljita, realna, možeš je sve pitati i hoće odgovoriti i razgovarati. Nije preemotivna, al nije ni led ledeni. Meni odgovara. Na temelju dosadašnjeg iskustva mislim da je dobar dijagnostičar iako ja nisam imala neke neuobičajene probleme (ciste koje us rješene, trudnoća, granulacije). Ordinacija joj je jako dobro opremljenja.
U, svakom slučaju nislim da je dobar odabir za drugo mošljenje kakav god problem bio. sretno.
-
Kod nje sam već 3 godine!!! Izvrsna!!! :D
-
Hvala cure. Šogi bila kod nje i zadovoljna je
-
Bila sam pacijentica dr. Grujić Koračin. Bila...Uglavnom, dala mi je Yasmin tablete, nije mi radila nikakve krvne pretrage, tj. koagulogram. I nakon samo tri mjeseca dobila sam duboku vensku trombozu... 28 dana hospitalizirana... A da ne pričam o drugim njenim dijagnozama koje jedan mjesec kaže, a kad idući dođeš na kontrolu više ih nemaš ( npr. ciste, polipi). Sve u svemu, izvukla je 2000 kn u 3 kontrole i plašila me riječima da neću moći imati djecu, iako su mi 22..
-
Osoblje foruma
Kod te sam dr. svojevremeno otišla na preporuku zadovoljne prijateljice namjeravajući postati pacijentica na dulji rok.
Prvi put dr. je bila jako pažljiva i ljubazna. Na drugom pregledu naglo je nestao ljubaznosti. Treći susret protekao je u nervozi, a od njenog tona i službenosti bila mi je već muka. Četvrti put je bio i zadnji jer sam se od hladnog pristupa i oštrine doslovno smrznula.
Dodatne minuse stvorilo je čekanje od najmanje 45 min. SVAKI put, te blago rečeno neprilagođena sestra.
Ne sumnjam uopće u stručnost, ali od privatnika očekujem i još ponešto.
-
meni je sestra draga. nije konvencionalno ulizivačka al mi je jako draga
dr. mi je suer. kod nje sam već 10 godina.
jedina primjedba ej da je jako (i previše za moj ukus) detaljna, ap mi je u trudnoći ukozala na MOGUĆNOST anomalija nekih...iako je naglasila da vjerjoajtno nisu, gotovo sigurno..mislim da ih je mogla i prešutit do slijedećeg pregleda
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma