Pre neki dan moja svekrva je preplakala dan jer joj je Matija rekao da ih moja mama voli više od nje. Jutros se ponovila slična scena jer ju je pitao zašto je došla kad ovo nije njena kuća
![]()
Za prvo plakanje mi je rekao mm jer je bila na vikendici pa je moj svekar obavestio mm-a i zamolio ga da porazgovara sa njom - ništa joj na kraju nismo rekli. Jutros sam prisustvovala plakanju pa sam poslala Matiju za njom da joj se izvini :/
Šta ja da radim u ovakvim situacijama? Mislim, baba nam je izgleda u pubertetu, plače za svaku glupost ali ovako izgleda da dete skuplja od nas neke stvari i postavlja ih u svoj logički sled situacija. Meni naravno nije ni na kraj pameti da im pričam ko ih više voli niti da komentarišem koliko je puta u toku dana baba došla kod nas ali sve to može da se izokrene pa da ja ili moja mama npr ispadnemo ovakve ili onakve. Trebam li non stop da tupim deci šta i kako sme kome da se kaže (mislim, glupo mi je sad u sred igre pričati sa njima kako ih obe babe vole podjednako :/ )? Trebam li uopšte da nešto preduzimam po ovom pitanju ili da jednostavno popijem jednu kafu nasamo sa svekrvom i objasnim joj dečija posla?

. Jutros se ponovila slična scena jer ju je pitao zašto je došla kad ovo nije njena kuća
Odgovori s citatom
kej