-
kako uspjeti redovito dati 3x dnevno terapiju 2-godišnjaku??
naša mala ima 2 godine, krenula u vrtić na pol dana, spava popodne ali u rasponu od po nekoliko sati od dana do dana..
a mi dobili terapiju (homeopatsku) da joj dajemo pripravke 3x dnevno prije jela
to izgleda ovako:
1. dan - vikend sve pet (oko 8, oko 1 i oko 7 navečer)
2. dan - katastrofa! ujutro OK. oko 8, 2. put u 5 pop. (jer je spavala skoro tri sata) i treći put već u 8 jer je to zadnje kad joj uspijem nešto dati za jesti
..
šta da radim? nema šanse da uspijem radnim danom napraviti pravilne vremenske razmake a da pripravke dam prije jela, jer je u vrtiću ručak u pol 12 i ona nije gladna prije spavanja po danu..
pomoć
-
Osoblje foruma
Nije to antibiotik da se daje u pravilnim razmacima.
Daj kad stigneš.Ne trebaju biti pravilni razmaci.Može i poslije jela ali nek prođe 15 minuta.
-
Fala Sirius!
nadala sam se takvom odgovoru :D
-
imamo sličan problem.
Trebali bi L. davati jedan probiotic ujutro na tašte, ali ona kad se probudi odmah traži cicu, tako da je ovo danas ujutro bilo grozno.
inače se probiotic rastopi u cca 15 ml mlake vode i trebao bi se popiti, ali ona ga neće piti iz čaše pa sam probala na špricu, i na kraju je to ispalo užas živi, više je završilo po licu i po meni nego u ustima.... a i koma mi je davati joj nešto na silu. :/
nagovarali smo je 40 min da popije, pa jel hoće piti rižino mlijeo, pa jesti kašicu, ali neće i neće nego samo cicu.
okus nije loš, onako malo po mlijeku, ali problem je što nije iz cice...
jel ima netko ideju?
-
Osoblje foruma
Ja bi dala cicu(i njezina funkcija je slična probiotiku ali u manjoj koncentraciji) i nakon pola sata probiotik.
Zbog probiotika se ne bi uzrujavala jer je dodatak ,a ne prava terapija bez koje se ne može.
-
hvala sirius.
probat ću prvo cicu pa prije doručka malo probiotica da popije iz šalice, kao "kavu"....valjda će upaliti.
-
Mi smo za homeopatiju dobili naputak ili pola sata prije jela ili sat poslije jela.
Zadnja doza obavezno prije spavanja, to je oko 9
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma