Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: Recepti s jagodama

  1. #51

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    super izgleda ta šarlota s jagodama,ali ja bježim od svih kolača gdje ima želatine

    moj izvještaj za sada:
    odustala sam od kuhanja pudinga u soku od naranče,skuhala obični
    biskvit mi se pekao manje od po ure na 200 i čini mi se da neće biti ni s od sočnog i da se malo prepekao
    viditi ću kad se sve to ohladi i dodaju jagode hoće li dojam biti bolji

  2. #52

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Mali pleh. Može puding od vanilije u soku od naranče.
    Peče se na temperaturi na kojoj i inače pečeš biskvite.

  3. #53

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Eheeej!
    A di si bila do sada?
    Već sam sve u......

  4. #54

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Citiraj princess puffy prvotno napisa
    super izgleda ta šarlota s jagodama,ali ja bježim od svih kolača gdje ima želatine
    x

  5. #55
    kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Postovi
    2,338

    Početno

    Janoccka ,može s višnjama

  6. #56

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Citiraj princess puffy prvotno napisa
    Eheeej!
    A di si bila do sada?
    Već sam sve u......
    Pa radila ofkors :D

  7. #57

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Citiraj kinder prvotno napisa
    Janoccka ,može s višnjama
    Taman dozrijevaju

  8. #58
    kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Postovi
    2,338

    Početno

    Jagode će proći

  9. #59

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj joy prvotno napisa
    .Javi sta si napravila i kakav je kolac.
    ma super je kolač
    sve pohvale autoru
    dakle dupla doza u veći pleh, puding od vanilije skuhan u mlijeku i dodano pola masla,a sve ostalo po receptu
    i muž mi je komentirao da mi se biskvit malo prepekao,ali unatoč tome vrlo sam zadovoljna okusom

  10. #60
    saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    1,051

    Početno

    Citiraj princess puffy prvotno napisa
    super izgleda ta šarlota s jagodama,ali ja bježim od svih kolača gdje ima želatine
    Nisam ni ja ljubitelj, ali par puta godišnje...
    Šarlota je predivna, jako mi se sviđa oblik, jako je dekorativna. Jagode su doduše bile prilično bezukusne pa sam stavila šećera po receptu (obično prepolovim).

  11. #61
    Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    774

    Početno

    Cure koje ste radile roladu - kako ste je uspjele smotati? Mislim, okus je , ali mi se tijesto pocelo trgati kad sam ga htjela srolati, pa sam ga prerezala na pola, 1 dio stavila dolje, nafilala slagom i jagodama i na vrh stavila 2. dio. Jel' ima neka fora za rolanje - npr. filati i rolati dok je mlako, ili krace peci nego sto pise, sta ja znam...?

  12. #62

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    ima fora za roladu općenito

    vrući biskvit treba odmah prazan zarolati skupa s papirom na kojem se pekao
    ili s mokrom krpom, ako nije na papiru

    kad se ohladi odmotati, filati i natrag zamotati

  13. #63
    kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    na moru
    Postovi
    1,163

    Početno

    Zarolaš ga odmah u vlažnu krpu, nakon što ga izvadiš iz pećnice, i ostaviš tako neko vrijeme. Poslije odmotaš i filaš

  14. #64

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    5-10 minuta nakon pečenja ju lagano odvoji od masnog papira i mlaku filuj i motaj.

    Nemoj ovo sa vlažnom krpom. Ne za ovaj rolat sa bjelanjcima.

  15. #65
    Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    774

    Početno

    Hvala, da znam za drugi put. Sad ce brzo morati repriza

  16. #66
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Skuhala sam jednu rundu pekmeza, odličan je. Danas kuham drugu.
    Kolač sam radila: klasični biskvit od 5 jaja, naškropila s mlijekom, vručeg premazala pekmezom od jagoda, na to stavila kremu od vanilije, na hladno narezala jagode i gore šlag. Odličan je.

  17. #67

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Ja upravo napravila http://kuchina.blogspot.com/2007/03/voni-kola.html sa jagodama.
    Ovo mi je najbolji biskvit za voćni kolač jer je jednostavan i sočan. Nije spužva kako Jan inače zove žuti biskvit
    ponovila sam ovaj biskvit jer me jednostavno "muči"dok mi kolač ne uspije kako treba
    dakle radila sam prvi put poduplanu dozu za biskvit i pekla na 200 oko pola sata,a sada istu tu dozu pekla na 180 manje od pola sata,međutim biskvit je i dalje tvrd i ne sočan (ali ukusan je)
    moja mama kaže da je previše brašn;daljnje sugestije su dobrodošle..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •