Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: crvana guza i piša

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno crvana guza i piša

Pomagajte! Pila je Klavocin bid 4 dana i dobila proljev. Danas se počela žalitida ju boli piša. Kad sam skinula pelenu,imala sam šta i vidjeti-crvena guza oko anusa i piša unutarnje usne. Jel netko imao takvih problema? Kako bi bilo najbolje to tretirati,jel se radi o gljivicama ili je samo iritirana koža od stolice i ove današnje vrućine? Posula sam joj guzu i pišu puderom.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ajde mama,pomagajte!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A da nije reakcija na Klavocin? Jel ga pila i ranije?
    Koliko je stara?
    Ja bih je ostavila što više bez pelene, po kući, da lufta guzu. I namazala nevenovu mast (super nam je protiv ojeda, a i ako nije ojed - ne šteti).
    E sad, možda ne bi bilo loše pozvati dr, čisto zbog tog proliva i crvenila, možda su gljivice (od atb), možda reakcija....

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mogle bi biti i gljivice, one se često jave nakon antibiotika. Odvedi dijete liječniku.
    Ako su gljivice trebala bi pomoći canesten krema.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

pila ga je i prošle godine pa se nije ništa takvo dogodilo,stara je 2 godine. sad sam je namazala bepanten kremom i puderom i skinula sam joj pelenu preko noći da malo koža prodiše. ili da nazovem ujutro dežurnu pedijatriju u dz da vidim jel mi mogu pomoći

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja bih nazvala dr.
    Moguće da su gljivice, one hoće da "napadnu" posle antibiotika. Jel dr prepisala i probiotike uz Klavocin? Ako su gljivice onda bi neka antimikotička krema + probiotici trebali da reše problem.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sigurno su gjivice, moji klinci nakon Klavocina obavezno dobe gljivice i to tako strasno da im se zive rane stvaraju
    Ugavnom, prestala sam ih muciti klavocinom, ako trebaju piti antibiotik onda trazim zamjenu.

Nadam se da ce uskoro biti bolje, sto vise zraciti guzu bez prelene i kupati se u cistoj vodi, bez ikakavih sapuna ili sampona.
    Nakon kupanja dobro posusiti (nama je fen dusu dao za to ) i namazati canestenom.
    Za dan dva bi vec trebao biti lakse

p.s. naravno, ovo gore napisano ne iskljucuje odazak na lijecnicki pregled (moja topla preporuka) nego samo smjernice i savjeti kako da vam bude lakse

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

slažem se,i A. je od Klavocina dobila gljivice.
    mi smo mazali Plimicolom i od onda isto tražim zamjenu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutros smo bili kod dr. kaže da su gljivice koje su nastale zbog klavocina. dobili smo plimikol kremu i veli da će se smiriti za par dana. klavocin ću ubuduće izbjegavati.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Baš su te gljive dosadne, i moja ih je pokupila sa atb. Ali sam se setila odmah da joj dam Probiotic, pa se crvenilo nije raširilo. I mazali smo isto Plimicolom.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ane30 prvotno napisa
    jutros smo bili kod dr. kaže da su gljivice koje su nastale zbog klavocina. dobili smo plimikol kremu i veli da će se smiriti za par dana. klavocin ću ubuduće izbjegavati.
    ajde super. i M. je dobila takav gadan osip nakon klavocina

obavezno daj djetetu probiotik. ako je tako reagiralo izvana, zamisli koji je kaos nastao u crijevnoj flori

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

probiotik jogurt?
    je li moguce da smo mi dobili gljivice par dana nakon zavrsetka uzimanja klavocina? ufa. nikad kraja.
    pojacano sam joj davala jogurt od dukata lgg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •