A zašto ne?ivy prvotno napisa
I poslužiti sa sladoledom ili slatkim vrhnjem![]()
A zašto ne?ivy prvotno napisa
I poslužiti sa sladoledom ili slatkim vrhnjem![]()
moj uopće nije ispao mokar :/ (a dodala sam više vrhnja nego što piše u receptu)ivy prvotno napisa
ali težak...e to da. stvarno je kompaktan (bar moj). jutros sam ga jedva narezala :/
puntice a dijeta?![]()
Je, moj se isto stisnuo, nakon par sati u hladnjaku :shock: ostao mi nož u njemu.
Ali kako sam već napisala - nema ga više
I da, mislim da sam ga malo predugo pekla pa se presušio :/
Taman sam Luku uspavljivala a kolač u pećnici![]()
evo mi smo ga jeli kao tortu, jer mi je to najbolji kalup koji imam, onaj silikonski, kad se sve stvrdnulo ja sam to uspjela izvadit u komadu i bilo je ok
a baš sam htjela predložiti da se nađemo i razmjenimo kolače da vidimo koja ima boljegkahna prvotno napisa
![]()
može biti da je i moj presušio, ja sam ga pekla prekratko, s obzirom da je u jednom trenutku moje dijete vidjelo da se u pečnici nešto peće i odlučilo promijeniti temperaturu na 200Ja sam, naravno, to primijetila nakon nekog (nemam pojma kojeg) vremena
dobro da je uopće jestiv![]()
evo mi smo ga jeli kao tortu, jer mi je to najbolji kalup koji imam, onaj silikonski, kad se sve stvrdnulo ja sam to uspjela izvadit u komadu i bilo je ok
evo moje varijante kolača
(moram ja nešto kemijati)
ispekla sam duplu dozu u velikom protvanu. stavila gore glazuru.
kada se sve to malo stislo i opustilo, izrezala sam uz pomoć velike zdjele krug za doljnju plohu torte i stavila ga na tanjur. na njega sam ugrubo natrgala velike komade ostatka kolača iz protvana. malo ljepljivo za prste ali vizualno jako efektno. na to sam poslagala voće iz kompota i tako bi ostavila da nije bio dječji rođendan u pitanju, tak da sam gore još stavila šlag i ukrase
jako, jako fino i neobično
Podižem temu i imam jedno pitanje. Pogledala sam video i vidim da postavljačica topica sve radi sa pjenjačom. Jel to onda znači da se kolač ništa ne miksa s mikserom,čak ni jaja?
Inače sve pohvale za detaljno napisan recept i super video. Spremam se praviti.