Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Mascarpone-čokoladni brownies

  1. #51

    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Postovi
    3,026

    Početno

    Citiraj ivy prvotno napisa
    isto pitanje, jel se može kako ovaj kolač preobličiti u tortu?
    A zašto ne?
    I poslužiti sa sladoledom ili slatkim vrhnjem

  2. #52
    ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,035

    Početno

    nije pretežak ili premokar?

  3. #53
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    Citiraj ivy prvotno napisa
    nije pretežak ili premokar?
    moj uopće nije ispao mokar :/ (a dodala sam više vrhnja nego što piše u receptu)

    ali težak...e to da. stvarno je kompaktan (bar moj). jutros sam ga jedva narezala :/

  4. #54
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    puntice a dijeta?
    Je, moj se isto stisnuo, nakon par sati u hladnjaku :shock: ostao mi nož u njemu.
    Ali kako sam već napisala - nema ga više

    I da, mislim da sam ga malo predugo pekla pa se presušio :/
    Taman sam Luku uspavljivala a kolač u pećnici

  5. #55

    Datum pristupanja
    Sep 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    709

    Početno

    evo mi smo ga jeli kao tortu, jer mi je to najbolji kalup koji imam, onaj silikonski, kad se sve stvrdnulo ja sam to uspjela izvadit u komadu i bilo je ok

  6. #56
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    Citiraj kahna prvotno napisa
    puntice a dijeta?
    Je, moj se isto stisnuo, nakon par sati u hladnjaku :shock: ostao mi nož u njemu.
    Ali kako sam već napisala - nema ga više

    I da, mislim da sam ga malo predugo pekla pa se presušio :/
    Taman sam Luku uspavljivala a kolač u pećnici
    a baš sam htjela predložiti da se nađemo i razmjenimo kolače da vidimo koja ima boljeg

    može biti da je i moj presušio, ja sam ga pekla prekratko, s obzirom da je u jednom trenutku moje dijete vidjelo da se u pečnici nešto peće i odlučilo promijeniti temperaturu na 200 Ja sam, naravno, to primijetila nakon nekog (nemam pojma kojeg) vremena

    dobro da je uopće jestiv

  7. #57

    Datum pristupanja
    Sep 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    709

    Početno

    evo mi smo ga jeli kao tortu, jer mi je to najbolji kalup koji imam, onaj silikonski, kad se sve stvrdnulo ja sam to uspjela izvadit u komadu i bilo je ok

  8. #58
    ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,035

    Početno

    evo moje varijante kolača
    (moram ja nešto kemijati )
    ispekla sam duplu dozu u velikom protvanu. stavila gore glazuru.
    kada se sve to malo stislo i opustilo, izrezala sam uz pomoć velike zdjele krug za doljnju plohu torte i stavila ga na tanjur. na njega sam ugrubo natrgala velike komade ostatka kolača iz protvana. malo ljepljivo za prste ali vizualno jako efektno. na to sam poslagala voće iz kompota i tako bi ostavila da nije bio dječji rođendan u pitanju, tak da sam gore još stavila šlag i ukrase
    jako, jako fino i neobično

  9. #59
    spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    701

    Početno

    Podižem temu i imam jedno pitanje. Pogledala sam video i vidim da postavljačica topica sve radi sa pjenjačom. Jel to onda znači da se kolač ništa ne miksa s mikserom,čak ni jaja?
    Inače sve pohvale za detaljno napisan recept i super video. Spremam se praviti.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •