-
Što kad dijete odbija adaptirano mlijeko???
Moj sedmomjesečni dečkić jednostavno odbija adaptirano mlijeko i to oduvijek. Prije nije bilo šanse da ga popije umjesto podoja, a sada kad smo krenuli sa nadohranom bilo kakve mliječne kašice prima jedino ako su napravljene na kravljem mlijeku, pa kupujem punomasno mlijeko. Probala sam mu u nekoliko navrata napraviti sa adaptiranim mlijekom no pljuje sve van i diže mu se želudac. Moram napomenuti da i kašice koje sadrže mlijeko i rade se na vodi isto tako obija, a po mom mišljenju je to tako jer su otprilike sličnog mirisa i okusa kao adaptirano mlijeko. Probali smo i sa dodavanjem voća da malo ublaži i promijeni okus ali bezuspješno.
Ako imam dvije bočice pahuljica, jedne na adaptiranom mlijeku, a druge na kravljem, ovo prvo će pljuvati i dizati će mu se želudac. Za par minuta mu ponudim na kravljem, par puta izbaci dudu jer misli da ga varam, i kad skuži smaže je do kraja.
Napominjem da ga dojim još uvijek, no nekad me nema kod kuće i moji mu moraju dati zu vrstu hrane jer nemam dovoljno mlijeka da izdojim količinu koja mu je potrebna.
Molim pomoć!!!! :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma