-
Nas jelovnik:
1. izmedju 8-9h voce (samo ili u kombinaciji sa (kršitelj koda) zitaricama-naravno ovisi o vocu)
2. 10-11h je dojenje za uspavljivanje (mislim da cu otvoriti novi topic-kako zaspati bez cice-priprema za doba kad mama ode raditi...)
3.13h rucak-povrce-zitarice-meso (4-5 puta tjedno) ili riba
4. cca 15-16h sisanje za popodnevno spavanje
5. 18h vecernji obrok (onaj diskutabilni vecernji!) nekad je voce sa ili bez rizinih pahuljica, zganci,ili **** mlijecna kasica
6. oko 20h cica za laku noc
7. dojenje po noci je vjecno-i kamenujte me sad- ali sam ju dok je mm na nekoj edukaciji dva tjedna barbara spava sa mnom i to je najljepse spavanje....ever....
i ne gledam i ne brojim koliko ciki....
sto se tice milupinih rizinih pahuljica-ja sam ih uvela sa 7 mjeseci (najcesce dodam 3-4 male zlicice u naribanu jabuku, npr. za dorucak) i zadovoljna sam time najvise iz razloga jer joj je stolica od toga zitkija i puno lakse kaka, sa manje napinjanja....ja to pripisala zitaricama..... :?
Inace, ne znam kako ostale osmomjesecne bebe, ali ova moja mala (nikad i nije bila mala, rođena sa 4340g
) naprosto BUJA....ja sam citala da je sa 8 mjeseci neki zamah rasta,. pa tome pripisujem, ali ona jede sve sto joj ponudim i jede, jede, jede....i ja mislim (po kucnoj, ne toliko preciznoj, vagi da ima oko 10kg?!, Na zadnjem sluzbenom vaganju 20.09. je imala 8.5kg pa mi se cini da je prirast prevelik...?! Malo me to i plasi, slijedeci put idemo kod pedice 2.12., svakako cu to s njom iskomentirati...ali sto vi mislite? Gdje grijesim? Dugacka je (kucno mjerenje) 72 cm....molim komentare i savjet.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma