-
U istom rodilištu sam dvaput doživjela gotovo identične priče - dugo otvaranje i na kraju drip. Ne mogu reći da nešto nisam dobila na svoj zahtjev, ali nije mi jasno zašto žena u tom stanju mora stalno nešto zahtijevati .............
Doduše, moram priznati - drugi put je bilo bolje. Ne znam jel zato jer sam ja bila informiranija i bolje sam znala što hoću ili je u međuvremenu nešto napredovalo u pravom smjeru, ali drugi put su dali drip tek nakon 2 pokušaja gelom koja, nakon cijele noći u boksu, nisu urodila plodom.
Je li moglo biti drugačije - nikad neću saznati, sad sam zato sklona mišljenju da je tako moralo biti.
Sretna sam samo da sam nakon oba dosta traumatična poroda s duuuuuugim otvaranjima i dripom kao epilogom, rodila dvoje zdrave i zadovoljne djece.
Žalosno je to da rodilja mora sama znati sve o tijeku poroda, mogućim komplikacijama i eventualnim zahvatima.........a struka će se nažalost uvijek izvući na svoje nalaze, svoju dokumentaciju i svoja stručna mišljenja. Iskreno, ne znam kako to promijeniti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma