Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Uloga osobe iz centra koja vrši nadzor-molim pomoć

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Uloga osobe iz centra koja vrši nadzor-molim pomoć

Situacija je takva...otac dolazi na adresu majke tjedno jednom po 2 sata da bude sa djetetom od 19 mj.
    Inače je upozoren od djelatnice centra koja dolazi na nadzor da se rod. skrb ne sastoji samo u tome da on dolazi da bude sa djetetom ta 2 sata, nego da osim što mora i plaćat uzdržavanje i brinuti o ostalim stvarima i sudjelovati sa majkom primjerice kad se treba ići doktoru sa malom i sl. Kada sam ga obavijestila kada da dođe doktoru, naravno nije došao, opravdao se da je zaspao, mala je prilikom njegovog zadnjeg posjeta dobila temp. on niti da bi pitao sljedećih dana šta joj je, totalna nezainteresiranost, svi komentiraju da on dolazi ko da dođe na posao odradit ta 2 sata bez neke prevelike zainteresiranosti (jer zna da mora) i sama djelatnica se čudi da šta je tako inertan prema djetetu.
    Kad sam djelatnicu centra pitala da li ona to sve bilježi u svoje izvješće koje treba davati svaka 2 mj. onda je rekla da je njeno samo da zapiše da li se on pojavio na kontaktu ili ne. To baš ne vjerujem i nije mi jasno, da li ja mogu tražit to izvješće da vidim? Usto stalno kasni po pola sata tako da ti susreti po sat i pol a ne 2 sata, već mj. i pol ništa ne donese djetetu, alim. ne plaća, ovih dana trebamo na sud radi kazn.prijave, zadnjih 2 tj. se žali da pije jake lijekove za živce pa me zanima i da li ja danas sutra mogu prvo tražiti da se ispita šta mu je ustvari da mogu malu pustit na samo sa njim....naravno ako on ikad pokaže interes za to....

Hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tuga 05 imaš PP

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uloga osobe iz Centra koja vrši nadzor...?
    Po meni, trebala bi biti ta da sve ovo što si ovdje izrazila, da možeš reći njoj i prvenstveno je njena uloga da te sasluša i savjetuje...da ti bude nekakva podrška...
    Da razgovara i s ocem i upozori ga na posljedice njegova ponašanja,
    da vam daje nekakve naputke...
    Po meni bi ovo gore trebalo biti na prvom mjestu.

Drugo je sam nadzor i pisanje tih izvješća. Ne znam imaš li pravo na uvid u njih, al izvješća bi svakako trebala biti iscrpna radi nekih drugih eventualnih postupaka, timskih obrada.....

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo ja bi ovdije samo pohvalila svoju supervizoricu Gđu Benčić Mariju , koja mi jako puno pomaže u prevladavanju prepreka oko brige za jana , velia mi je podrška u teškim situacijama i navalama depresije . Kada su i reki da mi je određema mjera nadzora nisam se niti nadala da če to biti nešto tako hvale vrijedno .

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vlatkapeno, jako mi je drago što imaš takvo iskustvo s nadzorom i bilo bi prekrasno kad bi takvih pozitivnih iskustava bilo još puno više!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •