ne znam na koga od muskih mogu ovaj puta racunati za subotu popodne (barem od 15-17 sati)
idealno bi bilo ako bi netko mogao doci od 14-18, ali primamo musku pomoc i na sat vremena-svi ste dobrodosli![]()
ne znam na koga od muskih mogu ovaj puta racunati za subotu popodne (barem od 15-17 sati)
idealno bi bilo ako bi netko mogao doci od 14-18, ali primamo musku pomoc i na sat vremena-svi ste dobrodosli![]()
za mene već znaš - pa nisam ni pisal da ovaj put ne mogu![]()
bu ti lakše ak velim da bi radije bil na ZV nego tam gdje moram biti?
je, bas mi je lakse![]()
radije bi da kazes da ides u Pariz, kao neki-barem bi mi bilo drago da ti je zabavno
u Parizu je sad vruće, tam treba ići početkom svibnja ili krajem rujna
ja bih u Irsku sad![]()
Spomenula sam svom mužu da bi mogao uskočit sa svojom snagom![]()
Više ću znat sutra jer ima neki dogovor za vikend!
Nadam se da bude to otpalopa ćemo skupa doć u subotu popodne
Može neki opis tog muškog posla?
Pretpostavljam da je nošenje težih stvari, tipa kutija, ali možda se netko više
zainteresira ako zna o čemu je točno riječ.
Ja nažalost ne mogu MM-a obećati jer mu uopće nije jasno kako JA imam volje za volontiranje, a kamoli da on ide![]()
rasklapanje štendera, prenošenje kutija i slaganje stvari u kombi. Nije to tako težak fizički posao, prije smo to sve same radile, ali sada nas zna biti toliko malo da bi nam barem dvojica deckiju jako dobro dosla
imamo i ona kolica za prenošenje tereta, tako da se to moze lako odraditi
ono poboldano je točno, kvaka je u tome da treba puno ponavljanja (ima hrpa štendera, a na svakom 12 šrafova za otšarafiti i opet malo pritegnuti), i treba paziti kod slaganja u kombi da sve stane, i kao dodatak - na ovoj će rasprodaji u paviljonu biti oko +40 i jako sparnoivakika prvotno napisa
kolica su tak dobra da sam ih izbjegaval koristitiimamo i ona kolica za prenošenje tereta, tako da se to moze lako odraditi![]()
brže je bilo bez njih
ček malo! Trebalo je uvjerit muške da dođu, a ne ih rastjerat!
(vidim ja da je tebi lijepo biti među samim ženama)
a djecu si zaboravila? radi njih i kolača i dolazim![]()
Otpalo je 8) tako da ću ga dovuć hoće neće![]()
vidimo se u popdnevnoj smjeni
što bi bilo teško, pa djeca pomažu sve u 16, jel tako Juroslav?![]()
tako je, Frida: klinci pomažu sve u 17 čak![]()
da ih samo vidite - samo radi toga se isplati doći
Juroslave, Juroslave, tesko ces se sada izvuci
to vas on tjera da ne vidite kako je nama tamo lijepo![]()