Originally Posted by
krumpiric
ako si na mirovanju, ne radiš, a nije ti ništa-varaš državu, a besplatan bi prijevoz..
heeeeeeeeeeej
ne vozim se javnim prijevozom i briga me za karte... ali, ja varam drzavu, nije mi nista, a ne radim od 6 tjedna trudnoce. zasto??? zato sto u ovoj drzavi nista ne valja, zakoni su jadni i moram varat. aj mi ti molim te reci dal bi radila trudna na mom radnom mjestu - 12 sati dan, 12 nocna, oko mene sale koje zrace, u 1 kratko ulazim, u drugoj po potrebi radim, nepokretni pacijenti, bez svijesti, navlacenje po 100 i vise kila, aspiriranje i milioni bakterija, reanimacija ( masaza srca ) - zadnja nocna ( vadim krv, i cujem da mi druga pacijentica prestaje disat, trcim njoj, zovem drugu kolegicu, ostale dvije na pretrazi sa dr. pac, dr. ce doc, ja zenu ventiliram, adruga kolegica masira - jadna je bila na izmaku snaga dok se ove nisu vratile jer ja to jednostavno nisam smjela... zena je prezivila hvala bogu ), kaj velis na to??? reci iskreno - jel bi radila heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej????????????? ???????????????????????