-
"Razgovarala" sam.
Ja- suseda, dobar dan, vidim nabavili ste i pijevca - čujem zapravo jer se dernja od 4-5 a ja u 5 ustajem i spremam se na posao!
Kokičarka - a jel, ma joj, ma ja......(ne zna što bi rekla i s obzirom da niš osim "joj" i "aj" ne izlazi iz njenih usta, nastavljam
Ja - a i koke vam smrde a znate da nam je to sve pod nosom dok spavamo, a sad je toplo i moram imati prozor otvoren, nemam klimu nit ju ne želim!
Kokičarka - ma da, pa ako baš bude smetalo budemo maknuli, ma nisam ja, ma znaš (zavlači.....ne zna ni sama što bi rekla)
Ja - al smeta suseda, meni je žao no ja moram reći što nas smeta, čujem ja i druge pijetlove ali su u daljini a ovaj je pod prozorom, idem umorna na posao i mislim da mi to ne treba, pa kaj vam je to tak neka korist od toga? A smrdi sad po vrućini prestrašno!
Kokičarka - ma joj, ma da, pa ako baš bude smetalo budem ja makla, ma nisam ja, ma joj, al koke ove moje nisu one koke nesilice što smrde, ove tako ne smrde, al čistila budem :?
Ja- pa drek je drek (mislim si ja pa možda njoj to stvarno miriši), ak smrdi smrdi nemogu reć da miriši i nemogu reći da me derator ne budi u 4 kad me uredno u 4 budi...... bilo bi stvarno dobro da maknete jer jako smeta
Kokičarka - ma joj, pa akbude smetalo budem makla........
Eto to je bio "razgovor", ona uopće ne šljivi nas, mene, niti imalo doživljava to što nas to smeta, niti ne prihvaća moju tvrdnju. Ja tvrdim da smeta a ona - Pa ako bude smetalo, "pa smeta" - pa dobro ako bude smetalo.....
Ja ne vjerujem, a tako se drži požrtvovna, fina, uljudna, dobročudna, ne bi mrava zgazila, da -ne bi - samo bi susedu dreka pod nos stavljala.
S obzirom da očito fino i civilizirano ne ide a ja sam jaaaako ustrajna u planu da tih kokoši nema - (što zbog smrada i buđenja a sad i zbog beskrajne bezobraznosti s njene strane) - poduzet ću SVE da ostvarim cilj.
1. još će mm razgovarat s njenim mužem (on je malo obzirniji i da se s njim i popričat - ono - čovjek sluša i drugu stranu a ne ko ona - samo žvergla svoje)
2. ak ne upali br.1 - onda ću sanitarnu - komunalnu zvat
3. ak ne upali br. 2 (jer zakon dozvoljava držanje koka i ostalih - makar smo eto Grad)
4. ak niš ne upali e onda ću još jednom ja razgovarati ali ne tako fino kao prvi puta
5. ak to ne upali - e susedi moji, ideje su mi beskrajne......
I ja se pitam pa šta im to treba???? Meni da to neko tak kaže (no ne bi mi zaista palo na pamet stvaljat bilo koju životinju pod prozor spavaće sobe) - bilo bi me odma sram i makla bi to odma drugi dan, ak bi to micanje trajalo došla bi im i rekla nek oproste ali tražim još smještaj ili neko rješenje ali bude uskoro....
Uglavnom - njima/njoj je važnije držat 8 koka i pijevca nego imati mirne i dobre odnose sa susjedom, pa kaj ne odvagne koja je korist imat koke - koja je šteta i koliko joj znači imat fer odnos sa susedima ......
Ne razumijem nikako, to je bolesno i bezobrazno.
javim daljnji razvoj, sigurno neću popustiti jer je njen postupak do boli bezobrazan i koliko god pokušavala je razumjet i biti u njenoj koži - uvjerena sam da je i dalje samo i samo bezobrazna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma