-
tobogan i ostale vrtne igračke u eko varijanti - ideje
Znam da ima u Pevecu za 300 kn, ali ne želim taj.
Ima li tko ideju kako napraviti tobogan, od kojih materijala? Je li moguće napraviti takvo nešto od drva? Mogli bi iskoristiti prirodan pad terena tako da konstrukcija ne bi bila jako zahtjevna.
Znam za jedan super tobogan koji je napravljen od plutenih plovaka s ribarskih mreža, pa se po njima kotrljaš kao po malim kotačićima, vjerojatno je super za celulit
ali nemam toliko plovaka
I ideje za ostale vrtne igračke su dobrodošle. Za sad imamo jednu super ljuljačku od stare autosjedalice.
-
Mi smo nedavno bili na nekom izletu i bili smo na nekom manjem gospodarstvu, oni su u svom dvorištu napravili te neke sprave, sve je kućna radinost.
Np. penjalica koja završava u krošnji drveta- tu su se moje stalno penjale.
Neka drvena klackalica isto, ali sad, kako je to izvedeno, baš ne znam.
Na jednom drugom izletu smo vidjeli i home made tobogan, drvena je konstrukcija i presvučen linoleumom
-
-
ovo je gotov proizvod ali osim slika imaš ponegdje čak i tlocrt i dosta drugih podataka. Meni su jako lijepi 
http://tomovyparky.com/index-hr.php?...ct=view-detail
-
mrak, znači linoleum bi mogao biti rješenje. Samo ako ga nađem negdje (cilj mi je koristiti reciklirane materijale).
Dobra ideja je i ovaj na lionninom linku.
Hvala cure 8)
-
sad sam tek
otkrila da ima i svih onih penjalica... ima super ideja, možda za još koju godinu (istina dok ja to napravim mogla bi proći godinica) dok dijete poraste
-
od gotovih drvenih mi se svidja ona obicna ikeina ljuljacka i one kao lojtrice penjalice.
a te lojtrice mozes napraviti i sama od cvrste uzadi.
od uzeta takodjer mozes napraviti da samo objesis za drvo i onda zavezes velike cvorove na svakoh 40 cm. klinci se vole po tome penjat.
u nasem vrticu imaju ljuljacke od automobilskih guma i djeca ih obozavaju (na njima se mogu ljuljati dvojceka)
-
-
možda kasno palim...ali ivananeda, kako ste napravili ovaj tobogan!
baš je super!
od čega je?
-
meni se isto svidjaju sprave u Dva potoka, rekla sam muzu neka dobro sve pogleda i pokupi ideja jer sam ja zakleti mrzitelj plastike. Ovaj metalni tobogan cini mi se zahtjeva ipak malo vise, izdrada metalne konstrukcije, treba variti ako se ne varam, ali trajnije je
-
-
Ljuljačka od automobilske gume :D Možda može i od traktorske :D Uvijek mi nekako u glavi taj prizor iz filmova
-
Mukice, super link.
Baš sam dobila par ideja za napravit igralište na livadii kod mojih.
-
pomikaki,esi li dobila pp ?
Posljednje uređivanje od ivananeda : 25.05.2010. at 12:21
Razlog: nije se znalo kome se obracam
-
Zanima me gdje ima za kupiti uže (špagu) koje bi nam poslužilo kao uže za penjanje.
i naravno da je jeftino.
našla sam uže 5metara za 500tinjak kuna a to mi je puuuno.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma