Ima li neki razlog da se zidovi u dječjoj sobi ne ukrašavaju sprejem za grafite? Neko disanje zidova ili slično? Mislim na kompletan zid, ne samo neka mala sličica...
Ima li neki razlog da se zidovi u dječjoj sobi ne ukrašavaju sprejem za grafite? Neko disanje zidova ili slično? Mislim na kompletan zid, ne samo neka mala sličica...
sprej za grafite je koliko sam ja shvatila lak za aute... znam da neki time pofarbaju bicikl, recimo. Tako da je vjerojatno stvar u tome da bi polakirala zidove, ali i u tome što bi isparavale štetne supstance.
Sjećam se da su moji kad smo bili klinci pofarbali zidove bojom za zid s pigmentom ali pomoću prskalice za loze. Bilo je... šareno![]()
Možda da se raspiraš ili pokušaš eksperimentirati s nekim manjim prskalicama koje bi mogle raspršiti tu boju. Ne znam što točno želiš nacrtati?
u Bauhausu ima boja za zidove u spreju. Sprej za grafite nije za dječju sobu.
super, to ću pogledati prvom prilikom (i ja bih trebala nešto farbati)krumpiric prvotno napisa
jesu li skupi?
Za poduzeće gdje radi MM jedan grafiter će nešto raditi pa su došli na dječje sobe koje je isto radio i MM se sviđa ideja... pretpostavljam da onda i radi s nekom bojom za zid, a ne lakom. Poslat će nam nešto što je radio, ali meni se zapravo ideja ne sviđa jer sam se zaljubila u one sobe što su radili Josie, Brunda i slično... pa sad tražim objektivniji argument osim "meni se ne sviđa"![]()
ajoj, nemam pojma, gledala sam, al nisam zapamtila, samo mislim da nije neka VAU cifra bila u pitanju...pomikaki prvotno napisa
![]()
stoje kod onog pulta za mješanje običnih (dulux i inih) boja za zidove
I mi mislili obojati sprejem zid od malca, no na netu vidjela tatoo za zidove (naljepnice), pa stavili to i jaaaako dobro izgleda. Imaš ih u Emmezeti, Kiki (Kika je malo skuplja)....Jednostavno se stavljaju, a još jednostavnije skidaju kad ti dojade...Balarosa prvotno napisa