malo sam čitala ovu temu prije i tako to da sad ne obješnjavam uglavnom sve to me navelo da sam razmislila ( hm baš sam majstor za zakoplicirat jednostavnu rečenicu)
znači ovako, jedna forumašica je u svom postu navela da joj muž malo zamjera što sve piše tako otvoreno.
I sad kako smo ovdje svi otvoreni da li biste svojim prijateljima (ili možda već i jeste) rekli ja sam na Rodi pod nickom npr. Orao, i time znate da svaki vaš post može pročitati osoba koja vas pozna.
mislim znam da mišljenje koje imamo u stvarnom životu napišemo i ovdje i oni koji nas poznaju to i znaju, ali mislim na neke osobnije teme koje jedan dio pouzdanijih prijateljica znaju, neke ne, a o nekima možda s nikim ne želite raspravljati već vam je ovako lakše, jer vas okolina možda ne razumije, a možda bi vam za neke bilo i neugodno da znaju ili ih se ne tiču jednostavno.
eto tako misilm da sam navela sve razloge zašto i kako?
znam da je teško naić na iglu u plastu sijena, ali ja sam recimo sasvim slučajno prepoznala jednu poznanicu na forumu i glupo mi joj je to reć iako se jako rijetko vidio jedva poznamo,ali mislim da joj neću reć ej, skužila sam te na forumu ti si ta i ta. možda bi joj bilo neugodno, možda i ne, ovisi od čovjeka do čovjeka vjerovatno :? .
evo tako vas malo pitam jer sam ja ustvari nova u cijelom tom virtualnom svijetu interneta i kad sam prvi put pristupila imala sam osjećaj kao da sam "gola" kao da cijeli svijet zna šta sam sad napisala (iako nikog nije briga), nit ja imam što skrivat, ali onako možda jednostavno nebi voljeli da možda vaš susjed iz fotelje prati vašu bračnu situaciju preko foruma
![]()
(malo pretjerujem naravno).
p.s. OT evo samo da izrazim žaljenje radi ukinute kavice![]()
![]()

)
) znaju.