Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Zanima me......?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno Zanima me......?

malo sam čitala ovu temu prije i tako to da sad ne obješnjavam uglavnom sve to me navelo da sam razmislila ( hm baš sam majstor za zakoplicirat jednostavnu rečenicu )

znači ovako, jedna forumašica je u svom postu navela da joj muž malo zamjera što sve piše tako otvoreno.
    I sad kako smo ovdje svi otvoreni da li biste svojim prijateljima (ili možda već i jeste) rekli ja sam na Rodi pod nickom npr. Orao, i time znate da svaki vaš post može pročitati osoba koja vas pozna.

mislim znam da mišljenje koje imamo u stvarnom životu napišemo i ovdje i oni koji nas poznaju to i znaju, ali mislim na neke osobnije teme koje jedan dio pouzdanijih prijateljica znaju, neke ne, a o nekima možda s nikim ne želite raspravljati već vam je ovako lakše, jer vas okolina možda ne razumije, a možda bi vam za neke bilo i neugodno da znaju ili ih se ne tiču jednostavno.

eto tako misilm da sam navela sve razloge zašto i kako?

znam da je teško naić na iglu u plastu sijena, ali ja sam recimo sasvim slučajno prepoznala jednu poznanicu na forumu i glupo mi joj je to reć iako se jako rijetko vidio jedva poznamo,ali mislim da joj neću reć ej, skužila sam te na forumu ti si ta i ta. možda bi joj bilo neugodno, možda i ne, ovisi od čovjeka do čovjeka vjerovatno :? .

evo tako vas malo pitam jer sam ja ustvari nova u cijelom tom virtualnom svijetu interneta i kad sam prvi put pristupila imala sam osjećaj kao da sam "gola" kao da cijeli svijet zna šta sam sad napisala (iako nikog nije briga ), nit ja imam što skrivat, ali onako možda jednostavno nebi voljeli da možda vaš susjed iz fotelje prati vašu bračnu situaciju preko foruma (malo pretjerujem naravno).

p.s. OT evo samo da izrazim žaljenje radi ukinute kavice

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Zanima me......?

Citiraj točkalica prvotno napisa
    I sad kako smo ovdje svi otvoreni da li biste svojim prijateljima (ili možda već i jeste) rekli ja sam na Rodi pod nickom npr. Orao, i time znate da svaki vaš post može pročitati osoba koja vas pozna.
    Ne jer ne zelim da znaju za probleme koje imamo oko zaceca, zato imam tu drage virtuelne prijateljice od kojih dobijam podrsku i razumjevanje...i hvala im za to

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ne pišem ono što ne želim da cijeli parkić (i sveki ) znaju.
    I to je to.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pišem što i mislim i to svi znaju.
    Takva sam i u RL uvijek i bez zadrške kažem što i kako mislim pa neka si prebiru što kome paše.

Da, vjerovatno moja cijela familija (strine, tete, stričevi i bla bla i MM naravno) igrom slučaja (izuzev MM-a) znaju moj nick i
    svojevremeno su me čitali
    i kometrirali međusobno

I bili uvrijeđeni kak sam neke spomenula, i evo opet ću, znat će oni na koga mislim sad

pa mi je trebalo i Vrapče jer imam imaginarne prijatelje i tako to

Ne znaju neki ljudi što je forum i kako to sve funkcionira, pa shodno tome mogu nastati problemi.
    Ja sam svoje riješila. :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, rekla bih svojima, ali me još nitko nije pitao, osim tri osobe koje su me prepoznale :/
    ljudi oko mene su nekako uviđavni pa ne pitaju (mislim na ono recimo kolege s posla..)
    a ja opet tu nisam nikada toliko intimna koliko mogu biti sa nekom frendicom oči u oči (iliti mobitel u mobitel ), pa nemam što skrivat

(imga, izgleda da moram potpisat ono za parkić )

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa

(imga, izgleda da moram potpisat ono za parkić )
    moram se ograditi
    nemam pojma u koji parkić od ovih naših idete, tko ste i kako izgledate
    a baš bi te voljela upoznati :uvlač:

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žao mi je što zaključavam ove chaterske teme. No postoji jedna vrlo slična koju sam pustila. Isto je znakovitog naslova.

znaju li vaši muževi da.....

Makar na ovoj temi pažnja nije bila strogo posvećena muževima, pretpostavljam da ćete se snaći na onoj drugoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •