Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: hitna ginekološka ambulanta?

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno hitna ginekološka ambulanta?

nisam trudnica, ali trebam pod hitno ginekologu.

vučem već par dana neko peckanje na vanjskom spolovilu, za koje sam mislila u početku da je uzrokovano iritacijom poslije seksa prije par dana. to mi se znalo događati, tako neki blagi svrbež/peckanje, i obično je prošlo brzo uz tretman canestenom. ovaj put unatoč canestenu, a mazala sam i jecodermom (riblja mast) stanje ne prolazi, dapače pogoršava se. jutros je još bilo podnošljivo, pa nisam otišla svojoj ginici misleći još kako će proći , ali sad nakon što sam se istuširala i namazala opet (jer nenamazano još gore svrbi, a pri mokrenju peče) svejedno pecka vrlo neugodno i konstantno imam osjećaj da moram piškiti (a mjehur mi je skroz prazan).
    hm. nemam pojma kaj bi to moglo biti pa bi htjela otići ginekologu, pa me zanima gdje postoji hitna ginekološka ambulanta za ovakve slučajeve?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imas li odabranog ginekologa (HZZO)? Ako imas, nazovi, objasni problem i vjerojatno ce te primiti odmah, u smislu - nece te narucivati za pregled za, recimo, mjesec dana. Neki HZZO ginekolozi primaju i bez narucivanja - dodjes, sjednes, cekas. Kod mojeg mozes (i) tako. Spominjes svoju doktoricu, dakle, javi se njoj.

Mislim, prema tvojoj prici, ne vidim nikakvu hitnost, u smislu da ti treba pomoc sad i odmah.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mogla bi biti upala mjehura. Mozes otici u urolosku ambulantu na Sv. Duhu.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pa po ovi zadnjim rečenicama mislim da je skoro sigurno upala mjehura ako nema što slično. ja kad sa imala upalu danima me sililo na pišanje a nigdje ništa, koja kap, i grozno peče do boli. nakon par dana dobila sam temperaturu koja je bila do 40 i teško se skidala i onda bi se opet vratila i na kraju sa otišla na hitnu gdje mi je ustanovljena upala mjehura ali s opasnošću da je već krenulo prema bubrezima, i dobila sam konjske antibiotike pa je na sreću prošlo.
    prije toga sa pila sam onaj urološki čaj (jer sam dojila pa nisam htjela tablete), ali mi nije pomogao, jer sam valjda ga prekasno počela pit.

probaj odmah s čajem i možda bi mogla otić na pregled ako ti je sve gore.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Što ne bi trebala biti hitna ambulanta koja radi 0-24 u bolnici?
    Kod nas postoji,ja se uvijek tamo pojavim kad zagusti( bez obzira što sam sada trudna).

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kaae, imam, ali kao što rekoh (možda nije skroz jasno iz gornjeg posta) žena je radila ujutro, dakle ona otpada za danas.
    ha, ne znam za hitnost, meni je hitno u smislu da mi je teško izdržavat taj izrazito neugodan osjećaj.
    NADAM se da nije upala mjehura, ovaj osjećaj da mi se piški kao da je lociran negdje niže, u mokraćnom kanalu, nemam osjećaj da je u mjehuru, ak me kužite. no možda to nema veze.
    sad, u međuvremenu sam otišla po kćer u vrtić, i čini mi se u međuvremenu da se stanje primirilo, više osjećaj nije neizdrživ. vidjet ću do navečer, ako se opet pogorša ići ću na sv. duh.
    ako ne, onda sutra kod svoje ginice da vidim šta će mi ona reći.

u svakom slučaju, hvala

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

valjda bi. budem proguglala malo sv duh, možda imaju hitnu ginekološku.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imaš i u vinogradskoj ginekološku gdje je uvijek dežuran neki doktor s odjela, no i ja mislim da moraš na urološku (koja je u istom hodniku )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam jednom imala hitan slučaj i otišla na ginekološki odjel Opće bolnice. Primio me dežurni liječnik.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

to ti nije hitno, mislim, možda te prime, al stvarno nije.
    Na vratima moje ginićke piše "blabla osim hitnih slučajeva: krvarenja i jaki bolovi"-to je hitno.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a to mi je bezveze. znači, umireš od pečenja i svrbeža a ginićka te naruči za mjesec dana? :shock:

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim hoću reć, neku terapiju moraš brzo dobiti u takvim slučajevima, zar ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •