Cestitam i divim se tvom iskustvu. Boricu se kako znam da meni prvi bude takav. Lakse ti je mozda jer si znala sta sve NE zbog prvog porodjaja... :/
Pamtim, pisem, valjda ce mi nesto ostati..
Cestitam i divim se tvom iskustvu. Boricu se kako znam da meni prvi bude takav. Lakse ti je mozda jer si znala sta sve NE zbog prvog porodjaja... :/
Pamtim, pisem, valjda ce mi nesto ostati..
šnapi, nisam.Ovoga puta su mi mnoge stvari bile toliko nebitne da eto recimo zaboravila sam napisati da se Mara rodila u 00.45.
![]()
frost, najtoplije preporučam one dvije knjige, pogotovo Wagnera, tamo on lijepo navodi gotovo SVE što se u jednom porodu može susresti i daje primjere kada je što opravdano, a kada nije.
Jelka, divna prica!!
Odusevila si me... Nadam se da I drugi primjecuju kako se kroz price o prirodnom porodu provlaci motiv jake zene, preporoda I osnazenja zenstvenosti..
.
super za porod kakav si zeljela i ti je trebao![]()
cmolj cmolj
cuvaj mi kontakte za Varazdin, mogla bih i ja jednog dana tamo![]()
![]()
vidimo se, nadam se, skoro!
Hvala ti za ovu pricu!
Tako mi je drago da je prošlo baš kako je trebalo.![]()
Čujem da je Mara već prava mala volonterka. Uživajte, curke, uskoro se vidimo ne reuinionu bivših trudnica![]()
baš mi je drago da si zadovoljna.![]()
lijepo je čitati kako su žene ispunjene porodom pa makar to bilo i na "popravnom" kao i meni.
jelka zaista prekrasan porod, čestitam na novopridošlici![]()
Baš lijep porod![]()
sretna!!! nadam se da ce ovakav porod biti praksa a ne iznimka![]()
:D
Hvala, stvarno sam uživala čitajući. Drago mi je da je sve tako dobro prošlo. Podsjetilo me na moje nedavno iskustvo.![]()