Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zdravstveno osiguranje na neplacenom dopustu

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno zdravstveno osiguranje na neplacenom dopustu

dakle ovako...na porodiljnom sam do 11.07.2009., nakon toga uzimam cijeli GO koji traje do 13.08.2009. i od tada idem na neplačeni dopust do 3. godine starosti djeteta- u praktičnom smislu to znači da sam na internoj burzi poslodavca i da me poslodavac odjavljuje sa zdravstvenog i mirovinskog i da kad se vratim na posao sve se vraća u normalu.
    u tom međuvremenu mući me koje zdravstveno odabrati...može se preko burze ili preko supruga. ja sa svojim nisam vjenčana- da li to ima veze?
    on je privatnik, ima d.o.o. i zanima me da li njegova firma snosi bilo kakve troškove za moje eventualno osiguranje?
    npr. mali nam je osiguran preko njega i za to ne postoje nikakvi dodatni troškovi za firmu...da li je onda isto i za mene?

nadam se da nisam zakomplicirala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne , nema nikakvih dodatnih troškova ako se osiguraš preko njega , ali ne znam ima li kakve veze što niste vjenčani.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo na stranicama HZZO-a možeš naći info.

No, uglavnom možeš steći osiguranje preko supruga kao izvanbračni supružnik sukladno propisima o obiteljskim odnosima. No, što će ti trebati, najbolje je da se informiraš na HZZO-u.

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •