-
zdravstveno osiguranje na neplacenom dopustu
dakle ovako...na porodiljnom sam do 11.07.2009., nakon toga uzimam cijeli GO koji traje do 13.08.2009. i od tada idem na neplačeni dopust do 3. godine starosti djeteta- u praktičnom smislu to znači da sam na internoj burzi poslodavca i da me poslodavac odjavljuje sa zdravstvenog i mirovinskog i da kad se vratim na posao sve se vraća u normalu.
u tom međuvremenu mući me koje zdravstveno odabrati...može se preko burze ili preko supruga. ja sa svojim nisam vjenčana- da li to ima veze?
on je privatnik, ima d.o.o. i zanima me da li njegova firma snosi bilo kakve troškove za moje eventualno osiguranje?
npr. mali nam je osiguran preko njega i za to ne postoje nikakvi dodatni troškovi za firmu...da li je onda isto i za mene?
nadam se da nisam zakomplicirala
-
Ne , nema nikakvih dodatnih troškova ako se osiguraš preko njega , ali ne znam ima li kakve veze što niste vjenčani.
-
Osoblje foruma
Evo na stranicama HZZO-a možeš naći info.
No, uglavnom možeš steći osiguranje preko supruga kao izvanbračni supružnik sukladno propisima o obiteljskim odnosima. No, što će ti trebati, najbolje je da se informiraš na HZZO-u.
-
hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma