Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Najbolji dr. u Petrovoj

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Najbolji dr. u Petrovoj

Ja sam sad trudna 14+1 i prije trudnoće sam se liječila u Petrovoj kod dr. Pavičić i dr. Šprem (kad je Šprem ostala trudna prebacila sam se kod Pavičić, a sad sam igrom slučaja opet završila kod Špremice).

Ugl, obje dr. su mi divne, mlade, stručne, pristupačne, srdačne,... Iako su obje ostavile na mene jako dobar dojam i išla sam na preglede kod obje, ipak se ne smatram dovoljno kompetentnom da prosudim koja je stručnija i koja bi bila bolji izbor kod vođenja trudnoće.

Definitivno bih htjela izabrati onu koja je na tom "polju" jača i za koju je vjerojatnije da bi mogla biti dežurna na mom porodu (ako se odlučim za porod u Petrovoj).

Molim vas, ako imate kakvu info, bila bih zahvalna.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=13871

na ovom topicu imaš hrpu stvari o rodilištu u petrovoj bolnici.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam takodjer kod obje na terapiji zbog ciste lijevog jajnika. Obje se cine jako strucne i jako pristupacne, iako je Pavičićka više hvaljena i kazu da ima vise iskustva. Mislim da u svakom slucaju neces pogrijesiti, jer doista su obje odlicne. Sretno

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure, hvala puno na odgovorima!

@Frida - pročitala sam već sve postove s tvog linka i baš me i zbunilo to što Špremicu nitko ne spominje, zato sam i postavila ovo pitanje...

@Sshea - hvala na ovoj info da Pavičićka ima više iskustva. Moram priznati da mi je Špremica djelovala ipak maaaalčice toplija i imala sam dojam (možda mi tako izgleda, ne znam) da je iskusnija od Pavičićke, ali vidiš, ipak sam se prevarila...

Pavičićka me malo previše požurivala na 1. trudničkom pregledu...
    Bila sam kod nje na uzv jer mi je rekla da joj se javim čim zatrudnim jer će me odmah staviti na Utrogestan (ni ne znam zašto je tako odlučila, valjda jer sam imala problem s hiperprolaktinemijom i "početnim" stadijem PCO, ali nije mi baš objasnila :/ ), tako da mi je bilo brže doći na uzv nego čekati da me ona njena nepristupačna i bahata sestra naruči na pregled...

Ugl, sprašila me za 2 min i rekla da je s trudnoćom sve super, ali da ipak zbog mojih PCO i hiperprolaktinemije idem na kombinirani probir... I to je bilo to!!! Objašnjenje - "Ja sve svoje trudnice šaljem na to" :?

Ok, jasno mi je da nas ima tamo ko pljeve i da ti doktori ne mogu s nama provesti sate i sate, ali kvragu, ovo mi je prva trudnoća i trebala sam dobiti barem 10 minuta, umjesto te 2...

Sad sam malo popljuvala Pavičićku, a nisam htjela, jer mi je bila draga i činila mi se stručna i svidjelo mi se što je uvijek kad dođem u toku, zna tko sam i koja je moja poviejst bez da opet iznova sve recitiram, ali da je malo ubrzana, je...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mislim da ti je u Petrovoj tako, bez obzira kod koga dođeš, oni su referenti centar za sve patologije, uvijek je gužva i oni često nemaju vremena svakoj od nas posvetiti onoliko vremena koliko bi trebali.

Ja imam iskustva s dr. Pavičić, kad sam pred četiri i pol godine ležala na CEFu ona mi je, uz dr. Crvenkovića bila najbolja.

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ja imam iskustva s dr. Pavičić, kad sam pred četiri i pol godine ležala na CEFu ona mi je, uz dr. Crvenkovića bila najbolja.
    A s dr. Šprem nisi imala nikakvog iskusva ili jesi, ali ti je Pavičićka bolja?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne, Šprem ne poznajem uopće.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Doc. dr. Pavičić ima malo nježniju ruku od dr. Šprem, što će ti u poodmakloj trudnoći biti izuzetno važno. Meni je ona svakako prvi izbor, ali obje su izvrsne.

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Kapric prvotno napisa
    Doc. dr. Pavičić ima malo nježniju ruku od dr. Šprem, što će ti u poodmakloj trudnoći biti izuzetno važno. Meni je ona svakako prvi izbor, ali obje su izvrsne.
    Joooj, da, da!!! Istina!!! Vidiš to sam mislila da sam umislila, jer sam se uvijek smatrala hipersenzibilnom, budući da me i papa boli :/ (ajme, meni, kako ću ja takva roditi ), a ejdnom sam nakon što mi je dr. Šprem radila papu čak i krvarila taj dan...

Hvala puno na odgovoru, sad znam da nije sve dio moje mašte i definitivno idem kod dr. Pavičić.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jel ima tko iskustva s dr. Đelmišem? Pri pregledu je fakat ok, ne boli...

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj klarah prvotno napisa
    Đelmiš je stručnjak za dijabetes u trudnoći.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Muca prvotno napisa
    Citiraj klarah prvotno napisa
    Đelmiš je stručnjak za dijabetes u trudnoći.
    i za poremećaje u koagulaciji i zastoj fetalnog razvoja
    to mi drago jer ne bih baš Škrablinki.. ne ulijeva mi neklo povjerenje a i dr. R ju baš ne cijeni

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni je trudnocu vodio dr. simunic, a i ležala sam na cefu 5 tjedana...

tamo sam dobro upoznala i jednu i drugu i obje su stvarno super...

dr. šprem mi je ostala u boljem sjećanju iz razloga jer su me ona i dr kasum operirali i dali u ruke moga sina ...

nemreš fulat koga god da uzmeš...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a jel ima tko kakvih iskustava sa dr žagarom iz petrove???

jaaako mi je bitno, tnks!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •