Ma OK, ženama s malom djecom je mjesto doma.
Ja sam nemajka eto svoje dijete vodila na picu, a bome i u restoran i fino smo papali i uživali. Čak joj i doma dam da jede Kiki bombone, što je pretpostavljam smrtni grijeh.
Mi volimo putovati pa smo malu prvi put vodili u Beč kad je imala svega 7 mjeseci. I tada smo se hranili po restoranima (doduše, ona je u to vrijeme još uglavnom sisala). U svakom slučaju, kad smo na odmoru ne pada mi na pamet kuhati u iznajmljenom apartmanu, a u hotelima tu mogućnost i nemamo. Tako da mi uopće nije jasna ova primjedba za djecu u restoranima :?
Dalje, ne mislim da gubitak radnih mjesta nije problem, samo pokušavam ukazati na činjenicu da nisu svi konobari pušači i nehumano je da rade u uvjetima gdje ih drugi namjerno i svjesno truju, a ne mogu to izbjeći ukoliko žele zadržati svoje radno mjesto. Uvijek sam smatrala i ostajem pri tome da je zdravlje najvažnije.
I nemojte molim vas više o (ne)toleranciji, jer se ovdje sve nekako svede na to - nepušači ostanite doma ako vam nepotrebno trovanje smeta ili ajmo zabranit i aute jer su i oni zagađivači
Iskreno, ne vidim smisao ove rasprave i potrebe da se opravdavam jer vodim djecu vanka na sok i u restoran, vozim auto, cijenim zdravlje i sl. Samo se nadam da moja djeca neće pušiti i da će, dok oni narastu, biti najnormalnija stvar izaći vanka na kavu bez cigareta.