danas od 13 do 13:10 razgovor o zakonu o MPO
slušajte i probajte zvati
danas od 13 do 13:10 razgovor o zakonu o MPO
slušajte i probajte zvati
Podjsjećam one koje još nisu upalile radio da je emisija upravo počela! :D
može li netko sažeti radio emisiju? NIsam bila u mogućnosti slušati.....
Je li se netko javio od slušatelja? Što su rekli?
Super ideja, pliz cure koje ste slušale...Kadauna prvotno napisa
xina33 prvotno napisa
Ni ja nisam slušala, a zanima me. Pa, cure,.
Javilo se par slušatelja u tih 10tak minuta, a voditeljica je postavljala i potpitanja. Prva žena koja se javila imala je postupak MPO u Mariboru i rodila dijete, te je govorila o lošem zdravstvu u Hrvata (već znano). Iza nje je govorio čovjek koji je kritizirao jednog poznatog liječnika (naravno nije spomenuo ime) koji radi "u bolnici do 2 a onda preko sestre naručuje od 2" i obavlja posao privatno, u državnoj bolnici, te gdje ne obavlja posao MPO jednako kvalitetno. Nadovezao se na to "loše zdravstvo" i voditeljica je to ponašanje isto kritizirala. Potpitanja koja je postavljala odnosila su se uglavnom na što misle o novom prijedlogu zakona koji mogućnost MPO određuje samo za bračne parove (tu su isto padale kritike slušatelja), te što misle o tome da djeca nakon 18.te godine imaju pravo saznati tko im je otac (u slučaju doniranja). Ta baka koja se javila rekla je da bi to trebalo regulirati zbog mogućnosti stvaranja obitelji u "maloj Hrvatskoj" gdje su onda i mogući scenariji u tom pravcu.
Sve u svemu, dotaklo se puno tema koliko se može u tih par minuta trajanja emisije, sve u svemu bilo je OK.
Hvala, andream![]()
hvala andream. malo sad čitam o novom prijedlogu zakona pa mi nije jasno da se u IVF-u ili ICSI-u mogu oploditi samo tri jajne stanice. Da li to znači da ostale bacamo? Pa gdje to još rade, u kojim državama je to još tako regulirano, unbelievable ako je to točno i ako to prođe![]()
Hvala Andream. Baš sam jučer pogledala i vijesti RTL-a i NOVE i još sam danas. Pa kaj nam i bez toga nije dosta teško?
A sad kad krene rasprava u Saboru, opet se budemo svega naslušali.
Zamzavanja neće biti valjda zato jer nema tko čuvati frižidere.