Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: dojenje u nosiljci

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno dojenje u nosiljci

nisam proverila dali ima vakvu temu, beba mi je u jednu ruku i pisem na brzaka.
    Voli nosanje, imamo maramu i sling. Ima 10tj. Nosim ga trbuh na trbuh.
    Sa setnje se vracamo za dojenje kod kuce jer mi je prekomplicirano da odvezujem maramu (nosimo se u duplom kriznom).

kako dojiti u nosiljci? koji vezovi za bebu od 2mjeseca?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja imam isto pitanje.
    nosim ga u marami, polozaj kolevka
    unutra je prilicno tesno da bi ga okretala da sisa
    da li je uopste neko uspevao u marami.

danas smo isli sa kolicima pa kad je doslo vreme za klopu a bili blizu kuce, nismo izdrzali
    dojila sam ga usput, hodajuci jer smo bili na ulici gde nije bilo sanse da se stane, sedne, jedino da sam se naslonila na neki automobil...
    ipak mogao je vlasnik doci i pomerati auto

arkana, nosis ga u marami stomak na stomak u kolevka-horizontali ili uspravno kao u kenguru sto se nosi?

ja ga cesce nosim u kolevki jer mi je nekako mali jos, nemamo mesec dana.
    jednom sam ga samo nosila vertikalno stomak na stomak i tu mi dojenje izgleda nemoguce za razliku od kolevke.
    problem kod kolevke je sto je sa jedne strane namesten, tako da mu je dostupna samo jedna dojka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nosim ga u vertikali

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja svog dojim vertikalno, a za male bejbije vam je optimalan sling jer mozete da ga namestate vrlo lako, a beba je mala, i sve to zajedno dozvoljava maximum varijacija u polozajima.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    ja svog dojim vertikalno, a za male bejbije vam je optimalan sling jer mozete da ga namestate vrlo lako, a beba je mala, i sve to zajedno dozvoljava maximum varijacija u polozajima.
    Potvrđujem. U slingu bez problema dojim. Eto jučer smo bili na kavici (mama, tata i V. u slingu), samo sam ju iz položaja t2t (malo otpustila sling) izokrenula u nazovimo "koljevku" i nastavili svo troje piti "kavu". Niko oko nas nije ni skužio kaj radimo. Kad smo popili samo sam ju dignula na podrig i hop ponovno t2t.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mene zanima kakve majice nosite. Mislim, i to treba namjestiti osim djeteta...
    I kako kad je jedna dojka malo? Okrenete sling?

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja dojim na način kao sandra-zvrk.
    Nosim potkošulju sa likrom, ona je rastezljiva pa mi nisu križa gola dok podignem majicu. Trudim se da mi odjeća bude što više rastezljiva ili komota.
    Logica- ne okrenem sling nego ga lagano otpustim i zarotiram bebu prema desnoj ili lijevoj dojci. Naučila sam to na pixikidovoj radionici.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam najcesce dojila u uspravnom polozaju.
    Otpustila bih malo krakove marame, da ga spustim glavom u razini cice i tako bi odradili dojenje.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj logica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nosim potkosulje, uz telo, a majice dekoltirane, zimi u kombinaciji sa salom, da mi oko vrata i po grudima ne bude hladno, pa sisu vadim "odozgo".
    Stvarno sam expert za to dojenje u nosiljci, jer sam cesto bila u situaciji da moram istovremeno da kuvam, dojim i uspavljujem bejbija.
    I sad, kad mladji ima 16 meseci, nosim ga i dojim, cak sad nosim sling preko debele perjane jakne, samo je otkopcam malo gore, i izvadim sisu.
    To je moguce jer je on ipak velik.
    Prosle zime nisam mogla preko jakne.

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj logica prvotno napisa Vidi poruku
    kupila nekoliko majica za dojenje, imaju kojekako izvedene i lako dostupne otvore, a dok ih nisam imala bila sam u rastezljivim topićima/potkošuljama i trenirkama ili flisicama na cif.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo mi smo uspjeli dojiti u mei tai kad je baš bilo hitno, malo smo otpustili vezove i spustili ju, podigli siku i lijepo se najeli, to nam je sad super za šetnje, a ja nosim dekoltirane majice i haljine i rastezljive potkušulje

babuska28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo sam ja zamijenila mei-tai za sling jer u slingu mi je lakše dojiti s obzirom da su moja velika prsa jako niskooo....još samo da uvježbam i krećemo u šetnjicu

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam svog nosila u sleepy wrapu i u nejmu je beba čvrso povezana ali kako je materijal rastezljiv lako je bilo dojiti.

babuska28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja ne mogu dojiti u nosiljci nego samo ako ga malo nagnem, jer ako mi je mališa vertikalno onda nosom upadne u moj "luftbalon"
    zato smo odustali od mei taija, ali mame sa malim cikama, mislim da je to prava kombinacija

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi se isto malo nagnemo dok ne uhvati sisati da može lakše pronaći, onda se dalje normalno nosamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •