Cure ja sam stalno gladna, a tek mi je 5 tjedan trudnoće !
Inače nisam neki veliki gladuš, da bi stalno jela. Volim papati, veliki gurman, ali normalno jedem i imam normalnu težinu (odnosno imala sam), ali ovo sada više nije baš normanlo, ja sam stalno gladna!
Ali zbilja gladna, ne ono, joj tak bi si pojela nešto slatko, nešto kiselo , slano itd..nego sistem daj šta daš samo da napunim želudac i samo da bude nešto konkretno jer u protivnom mi bude slabo i osjećam veliku prazninu u želucu, a sad se eto zadnja dva jutra i budim sa krčenjem u želucu od gladi.
Mučnine nemam, još.
Pa šta da radim ? Ima li netko ili je imao sličnih problema ? I da li netko možda zna razlog tome ?
Zdjela mješane salate pomogne kojih 20 minuta, nakon toga trebam nešto konkretno. Inače mi se slatko uopće ne jede, nego samo konkretna klopa.
E da, i još k tome u roku 5 tjedana sam morala povećati konfekcijski broj hlača sa dosadašnjih 36, na 38 !!! U samo 5 tjedana !! Trubuh mi je iskočio kao da sam u 3 mjesecu ili 4. Inače stolicu imam sasvim normalnu, ali bujam li ga bujam. Pa šta je to? Kakva ću tek biti za par mjeseci, a ne smijem se previše udebljati radi kukova.
Jedem inače godinama sve integralno od kruha, do tjestenine i riže, i obično me je to držalo, jedan takav obrok, satima, ali ovo sad, ma kakvi, za sat vremena ja opet gladna.
Hvala unaprijed na bilo kakvom mišljenju, savjetu, razmišljanju na tu temu