nadam se da će i nama taj dan svejedenja doći ubrzo...
što se tiće ovog pojma "junk"- ja sam ga i prvi put stavila pod navodnike...osobno ne mislim da je to stvarno junk food ali u usporedbi sa kuhanim možda naginje tomu, a vidim da se većina vas uhvatila baš tog izraza pa me zanima jel stvarno mislite da je to junk food u punom smislu riječi...
jer opet kad pogledam to kuhano- nisam totalno ekološko- biološko osvještena pa da biram sve iz organskog uzgoja...kupim na placu voće i povrće za koje ne znam kako i gdje raste, a meseko kod mesara ili u dućkiju...tako da ne vidim veliku razliku između ovog i onog "junk-a"
ionako me već svi poprijeko gledaju kaj toliko pazim na to uvođenje namirnica i činjenicu da još dojim a još da i biram sve namirnice da su iz ne znam kakvog savršenog uzgoja...mislim da bi pop....
i zapravo ne znam da li igdje više i postoji nešto što je skroz prirodnojer i ono sjeme koje se trebalo posadit je opet neka kemija...kaj ne?
možda sam sad otišla OT ali taj JUNK mi tako upada u oči u skoro svakom postu...kao da sam neka nesavjesna mama a taaaaaaako se trudim![]()