Hehe, ova tema ko da sam ju ja otvorila! I to na isti dan, samo nisam bila u blizini kompa do sad da se pojadam
Malac je isprva lijepo prihvatio dohranu, a onda počeo umjesto malo po malo sve više jesti sve manje dohrane. U četvrtak sam pol grada prošla u potrazi za nešpricanim voćem i povrćem dok nisam našla taj Garden u Deželićevom, nakon kaj sam obišla par Bio&bio u kojima su imali samo neke koprive pa jagode i mladi luk... Ugl. ja sva sretna nakupovala marelica i mladog krumpira, mrkvice, korabice, ma svašta, kuham mu to, miješam sa žitaricama, ma sva sam si važna, a on ni da bi pojeo kolko stane u zrno graška . A kupovnu kašicu još tu i tam hoće . A tolko sam bila sretna kad sam otkrila taj dućan i bogatstvo njihove ponude...
Al se ne dam. Za doručak sam pronašla formulu koja pali - zamaskiram voće i žitaricu sa zdruckanom bananom (mada nemre ni to svako jutro, bananu...), a za ručak.... kuham i dalje, bacam skoro sve i dalje, al ne odustajem. Razočaram se uglavnom svaki put, al kaj drugo da delam. Ne želim mu davat te kupovne osim kao iznimku.