Citiraj tridesetri prvotno napisa
bas mi je zao zbog tvog iskustva.
ja mislim da se nas dvije nismo razumjele: gdje sam ja napisala da sam imala loše iskustvo tamo, ma gdje sam napisala da sam išla kao dijete? Meni je tamo bilo super, ma totalno drugi doživljaj, to je stvarno poseban svijet i ne kažem da je lošiji od našeg, nego drugačiji. Oni imaju, također, više materijalistički pristup, životu općenito. Kod njih je najnormalnija stvar da dijete dobije po guzici, i ti si čudak kad ti je to :shock: . S druge strane, komunikacija se ne odvija kroz vrijeme provedeno sa djetetom jer imaju zbilja dugo radno vrijeme, a djeca gotovo čitav dan provedu u školi (od 8-16), a nakon škole obično još idu i na nekakvu dodatnu aktivnost koju provodi škola. Prvi zajednički obrok je u 18 (uglavnom). Subote su rezervirane za izlaske - uglavnom Mall ili kuglana, nedjelje za crkvu. Takva su moja iskustva. Nisam primijetila da mama dijete odvede u park, čak niti nisam vidjela park tamo gdje sam bila. Opet, ovisi koja je okolina, u kojoj si državi, u kojem dijelu SAD-a. Čak će ti i oni reći da neki dijelovi SAD-a nisu SAD, već ih smatraju Europskim: uglavnom gradovi na Istočnoj obali.