-
S ponosom objavljujem
...da moja Ljepotuška ne nosi pelene.
U srijedu je prvi put sjela na tutu! (do tad je odbijala bilo kakvu mogućnost da sjedi na tuti, čak i u peleni)
Jučer je cijeli dan obavljala nuždu u tutu i dnevno spavanje je spavala u gaćicama (probudila se suha :D ). Kroz dan je sama više puta objavila da treba piškiti.
Sinoć je spavala u gaćicama (ponudila sam joj pelenu za noć, ali je rekla da joj ne treba, jer sad nosi gaćice
)
Probudila se suha :D i tražila na tutu.
Jako sam ponosna na nju.
Očito, kad je osvijestila što je vršenje nužde, oprostila se s pelenama. Nema ni dnevnu ni noćnu, a nema ni iznenađenja.
-
Bravo za djevojčicu
-
-
-
Super
!
-
-
Moram se ubaciti na ovaj topic da ne otvaram novi. I moja cura je bez pelena s 20 mj.
Na kahlicu piša od 9 mj. a kaka od 12 mj. Do sad smo ju stavljali na kahlicu kod prematanja i malo pomalo tokom dana pa joj je to bilo normalno i nije odbijala. Zadnja dva mjeseca kakala je isključivo na kahlicu ali pišala je puno u pelenu.
Kak su došle ove vrućine odlučili smo ju skinuti i obući joj gaće pa makar cijeli stan bio popišan. Povremeno smo joj nudili da ide pišati, i uglavnom je išla pogotovo kad smo išle skupa, ona na kahlicu a ja na wc. Prvi dan je par puta popišala gaćice, ali je već nakon nekoliko puta uspjela zadržati kad je krenulo i vikala "mamaaaaaa, piša,piša" i onda smo jurili na kahlicu da se popiša do kraja. Danas je peti dan i više uopće ne piša u gaće, ide rjeđe nego prije i super se kontrolira, cijeli dan je u istim gaćama. Prvih par dana je nosila pelenu kad je išla s bakom u grad u šetnju, ali sad joj je i pelena suha, uopće ne želi u nju pišati. Ide na kahlicu prije nego ide van i čeka da dođe doma.
Za sad po noći još ima pelenu, ali je počela tražiti da ju stavim pišati i noću.
Moram napomenuti da prije nego smo joj skinula pelene uopće nije izgledalo ko da je spremna jer je pišala jako često i pomalo i nije najavljivala pišanje iako je nosila platnene pelene i osjećala je kad je mokra, tj. rekla je svaki put kad je bila gotova. Mislila sam da će nam puuuuno duže trebati, ali sam se ugodno iznenadila. Još malo pa smo definitivno bez pelena.
-
-
I mi smo tu! Pelene otišle s 20 mjeseci, u isto vrijeme i dnevna i noćna! 8)
-
Corny :D čestitke bezpelenašici!!
-
Sirius Black i vama
:D
-
-
Bravo cure :D
I moja cura (24 mj) danas cijeli dan prijavljuje kad treba na WC, čak se i na igralištu sjetila. Ne stignemo baš svaki put na vrijeme, tako da nam ipak treba više od 1 gaćica dnevno, ali jeeeeeeeee
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma