Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Noćni strahovi-zar već?????

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Noćni strahovi-zar već?????

ovako! Zri je od prije nekih 2 mjeseca u svojoj sobi,prihvatila je to super,sva hepy što spava u svojoj sobici,unazad par noći,budi se u plaču i histeriji,da ju "grizu komarci" gleda u jastuk i vidno se boji,ja je svaku oć nakon toga nosim kod nas u krevet,a obzirom da nikad nismo tako spavali nemoram reći da se nitko nenaspava,sad mene zanima po vašem iskustvu,ili još bolje kad bi se javio neki stručnjak da mi kaže,da li je to uzrokovano tim što spava sama u sobi,zna i slagati,plače du ju boli maica,boli ju oko i tako svašta nešto,ne znam kako da to riješimo,smješno mi da sad kad ima 2 godine spava sa nama a nikad nije imala problema sa spavanjem,uvjek je spavala u svom krevetu! što da radim,jel to normalno???

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

prošlo ljeto, m je imao oko 20-ak mjeseci, imali smo tu fazu straha od buba, ali samo po noći, po danu se uopće nije obazirao na njih.
    nakon što bi sat, dva odspavao budio se vrišteći bubaaaaa, bubaaaa pa bi ga mi uvjeravali da nema buba, a on bi neko vrijeme u strahu okretao glavicu i tražio proklete bube. onda bi zaspao pa za pola sata ispočetka i tako bi to trajalo do 3-4 sata ujutro kad bi konačno mirno zaspao.
    toliko je vrištao da sam morala prozore u sobi zatvarati da neko ne bi mislio da ga zlostavljamo.
    prestalo je samo od sebe.

zadnjih desetak dana počeo je po danu vrišteći reagirati na bube, tako iritantno s užasno puno decibela

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

joooj, i mi smo to prosli.
    normalna faza, koja ce proci.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sad mi je lakše

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pink, ja sam ti "magistrirala" na noćnim strahovima :/
    naime, mi smo ih imali od prvog dana po dolasku iz rodilišta s time da onda nismo znali što je to, tako da mogu početi rano...
    isto u zadnje vrijeme (ali alen već ima 4 godine) imamo po noći strah od komaraca i ovoga i onoga
    ne možeš tu ništa nego čekati da prođe

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zadnjih tjedan dana svaku noć se budi i plače i viče ne, ne. Baca se i ne dozvoljava da ga diramo, to traje od pol sata do sat. iz čista mira se smiri, traži cicu i nastavi spavati. Ujutro mi objasni da ga je uplašio pas. Moram priznati da sam jako iznenađena. Inače ima 20 mjeseci

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj veda prvotno napisa
    Zadnjih tjedan dana svaku noć se budi i plače i viče ne, ne. Baca se i ne dozvoljava da ga diramo, to traje od pol sata do sat. iz čista mira se smiri, traži cicu i nastavi spavati. Ujutro mi objasni da ga je uplašio pas. Moram priznati da sam jako iznenađena. Inače ima 20 mjeseci
    Vjerovatno te nece utjesiti to da je nama to trajalo mjesec dana, svaku noc, ponekad i vise puta...

Al proslo je, samo od sebe. Citala sam da uzrok moze biti premorenost. Isto tako da nebi bilo lose dijete lagano probuditi malo prije "napadaja", jer to obicno bude u isto vrijeme.

Svi su savjetovali da se dijete ne smije buditi, da ga treba pustiti dok to ne prode, samo mu njezno pricati da zna da smo tu. Al to je kod nas samo pogorsavalo situaciju.
    Ja sam ga znala primit, pogledat ga u oci i viknut "tu sam, mama je tu". On bi se onda najcesce trgnuo, stisnuo se k meni pa dok se smirio i zaspao.

Al moram priznat da je to za mene, u ovih 21 mjesec, bilo najgore razdoblje. Ni jedna njegova bolest me nije tolko iscrpljivala ko to.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Još uvjek traje,sad neće ni ići spavati,valjda se sjeti nečega! je i meni je ovo jako teško,kao roditelju baš me boli kad vidim baš se boji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •