Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Ne idemo na more

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cappy, ako ti je bad jer hoćeš ići na more zbog djetetova bronhitisa (more je za to super) preporučam kamp. Ja sam bila prije 3 godine i bilo mi je super. E sad, budući je dijete 3,5 godina, ne znam kako bi to išlo iako imam prijatelje koji od malih nogu ljetuju u kampu i klincima je kamp zakon, a jeftin smještaj - plaćaš (ako me sjećanje dobro služi) 50 kuna mjesto za kampiranje (Lastovo). Sad, ne znam kolike su cijene u drugim djelovima jer sam samo kampirala na Lastovu (pazi, skup ti je put, pa bez obzira na jeftionoću kampa i klope tamo, ipak ti izađe dosta, pa traži negdje bliže).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    Citiraj Lovorka prvotno napisa
    U ovom kontekstu valja spomenuti da je najnovija preporuka svjetske zdravstvene organizacije ne izlagati djecu suncu prije navršene TREĆE godine (radi preveniranja melanoma).
    Točno, ali to vrijedi za sve dijelove Lijepe naše - ne samo za more!
    A tko govori da ne vrijedi?! :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U ovom kontekstu valja spomenuti da je najnovija preporuka svjetske zdravstvene organizacije ne izlagati djecu suncu prije navršene TREĆE godine (radi preveniranja melanoma).
    Točno, ali to vrijedi za sve dijelove Lijepe naše - ne samo za more!
    A tko govori da ne vrijedi?! :?
    Ma ne, nisam tako mislila, samo sam se htjela nadovezati

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo kamperi. ljetujemo u veeelikom šatoru i imamo svu potrebnu opremu. djeca su u šatoru sa navršenih godinu dana pa nadalje. ljetujemo u velikom kampu i cijena nam je 25 EUR (II zona) po danu za sve (mjesto, odrasli djeca, auto, pas). Čak i pas ima svoj pseći šator. za dišne puteve je to super jer si stalno 24 h na svježem zraku među borovima. na hranu ne trošimo ništa posebno. muž svako jutro na placu ili rivi kupi neku ribu ili školjke za max 25 kn/kg i to nam je uz salatu glavni obrok.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj boa prvotno napisa
    mi smo kamperi. ljetujemo u veeelikom šatoru i imamo svu potrebnu opremu. djeca su u šatoru sa navršenih godinu dana pa nadalje. ljetujemo u velikom kampu i cijena nam je 25 EUR (II zona) po danu za sve (mjesto, odrasli djeca, auto, pas). Čak i pas ima svoj pseći šator. za dišne puteve je to super jer si stalno 24 h na svježem zraku među borovima. na hranu ne trošimo ništa posebno. muž svako jutro na placu ili rivi kupi neku ribu ili školjke za max 25 kn/kg i to nam je uz salatu glavni obrok.
    Divim se ovakvom načinu ljetovanja, zvuči prekrasno. Ustvari uvjerila sam se da je prekrasno, znali smo više puta ako smo bili u isto vrijeme na moru posjetiti prijatelje u kampu na jedno popodne, ali za to trebaš biti baš "kamper - tip" (to mislim u najpozitivnijem smislu), ali mi to nikako nismo. (Zavidim vam).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj Matija se ništa manje ne veseli odmoru na selu kod bake (ja se baš ne veselim odmoru kod sveki ).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala anemona. da, mi zaista jesmo takvi tipovi, imamo full opremu i uigrani smo tim.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pogledaj na www.thalasso-ck.hr o mogućnosti liječenja djece (sa problemima dišnog susutava ak se tako kaže) preko hzzo-a. možda ima i kakav povoljniji smještaj za roditelje.

i još nešto, danas sam pri povratku iz šetnje vidjela da za građane Gajnica i okolice imaju organizirani jednodnevni izleti subotom na more po cijeni od 55 i 60 kuna po osobi. pa evo telefonski broj ako će nekome koristiti 3496-195.

i ovo sa kampom je super ideja. možda se mogu iznajmiti i kamp kućice, mi smo jednom tako.

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam danas cijeli dan u depri zbog činjenice da možda nećemo ovaj vikend krenuti put mora zbog jako loše vremenske prognoze za sljedeći tjedan. I sad si mislim, jesam li ja normalna što se toliko živciram zbog propalog mora, ali to me jako pogodilo. Možda zato što se više od godinu dana nisam maknula iz svog gradića. Što bi vi učinili na mom mjestu: išli na more unatoč jako lošoj prognozi ili ostali doma?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Juls, ovisi o tome jeste mislili samo na vikend ili ono na 7-10 dana ili duže?
    Mogu te razumjeti, i ja sam tužna ako se negdje tako spremamo i onda je prognoza katastrofalno loša.
    Al što se nas tiče, nas ni kiša ne može omesti. Prošle godine smo bili u Makarskoj kad je došlo do onog zahlađenja, na Biokovu je bilo svega 3 stupnja. Nismo se više kupali, ali smo se šetali, obilazili mjesta. Kada nam je bilo dosta bure i hladnoće, pokupili smo se i otišli na Pag. Tamo je bilo bolje vrijeme.
    Još da napomenem, mm je imao upalu pluća (koja mu je dijagnosticirana nakon par dana), a ja upalu mjehura. Bitno da su klinci uživali
    Uglavnom, ja bih vjerojatno išla bez obzira na najavljenu kišu, ako to već duže planiramo i ako je na duže vrijeme. Ako je u pitanju samo jedan vikend, možda i ne bi, već bi čekala vikend sa boljom prognozom

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi idemo, iako je prognoza losa. idemo na hvar, pa valjda ce biti nesto i drugo sem kupanja 8)

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi smo planirali ostati od subote do subote, išli bismo na Murter. Ne znam stvarno što da radim, mužu se ne ide, a meni se ide bilo gdje.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Juls prvotno napisa
    Mi smo planirali ostati od subote do subote, išli bismo na Murter. Ne znam stvarno što da radim, mužu se ne ide, a meni se ide bilo gdje.
    onda bih rekla - idite. Možda ne bude tako loše vrijeme, a ionako nije sve u sunčanju i kupanju. I po kiši može biti dobro na moru
    A pogotovo ako je tebi promjena okoline toliko potrebna, idite.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bih isto išla, barem zbog promjene okoline, ako ne možete promijeniti termin.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

onda bih rekla - idite. Možda ne bude tako loše vrijeme, a ionako nije sve u sunčanju i kupanju. I po kiši može biti dobro na moru
    A pogotovo ako je tebi promjena okoline toliko potrebna, idite.
    X

Meni su kišni dani na moru pravi odmor... Nadam se da ćete ipak otići. Sretan put!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zbilja ne vjerujem da će cijeli tjedan padati kiša. Loše vrijeme u Dalmaciji usred ljeta znači pokoji pljusak. Ja bih baš voljela vidjeti jedan kišni tjedan, jer se više bojim toga da neće pasti ni kap kiše cijelo ljeto :/

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam sad u totalnoj depri, muž neće ni pod razno na more zbog prognoze.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma ne vjerujem da bude tako loše. Ponudi mužu da ćeš ti vozit, pa se možda predomisli ... pa ne ovisi sve samo o njemu, zar ne?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

razumijem TM, pogotovo ako plaćate apartman ili sobu - tak onda može biti i doma i sjediti dok kiša vani lije. S druge strane, imam iskustvo da se zna dogoditi da je na obali kiša i šuga vrijeme, a na otocima sve 5 i sunce. Samo Murter je preblizu obali da bi vas baš zaobišlo. Probajte vidjeti da li ima kaj na Korčuli - u par navrata kaj sam tamo bila ja kišu nikada nisam vidjela iako je prognoza bila kiša na obali. Lastovo isto (super je, ja se oduševila otokom) i Brač, pa vidite.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A čuj, ja i MM (dok mi još nije bio MM), smo prvi odlazak na more proveli 10 dana u Dubrovniku. 9 od 10 je padala kiša, ali smo se ludo zabavili. Jest da smo bili mladi, napaljeni i bez djece i da smo jedva pogledali zidini, ali to mi je bio najbolji "odmor" u životu.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Joj i ja sam u depresiji zbog prognoze ovog vikenda. Tako sam se veselila moru i kupanju. Klinci već pričaju samo o moru i htjela sam iskoristiti duži vikend i razveseliti ih. Dobro da nisam njima pričala da ćemo ići jer bi i oni bili nesretni. Ovakve stvari nikad ne pričam unaprijed jer se uvijek nešto može izjaloviti, pa je onda tuga pregolema. Obično kažem dan ranije i to je to.
    Ovako sam samo ja tužna
    Tko zna kad ćemo sljedeći put imati priliku ići na more ?
    Ovo ljeto se kanim maksimalno informirati o sadržajima u Zagrebu i okolici preko ljeta i sve iskoristiti

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi otišli i već se vratili sa Jadrana. Vrijeme je koma, don't go!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •