Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ukus mlijeka i andol

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno ukus mlijeka i andol

Jucer sam imala groznu glavobolju i popijem onaj sumeci andol C. Nakon par sati sam se izdojila jer Viktor uopste nije htio cicu (A glupaca zaboravila da je popila andol) i ne znam sta mi bi, valjda intuitivno, probam mlijeko, a ono kiselo uzzas!
    NIkad mi mlijeko nije mijenjalo slatki ukus, sta god da sam jela, cak ni tokom menstruacije. Jel moguce da je od andola?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

podizem

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ninet, ne bi smjela piti andol dok dojiš - SAMO lijekove na bazi paracetamola (kod nas lekadol, lupocet)!!!

za glavobolju ti pomaže i utrljati lavandino ulje u sljepoočnice, ili probaj masirati akupresurne točke između palca i kažiprsta ili na zapešću.[/b]

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala Ivy....najbolje sto ja znam da ne smijem, ali sam ga, onako sludjena ipak popila, a daleko sam od tabletomanke....

Probacu sa masazom....jednom mi je jedan kiroprakticar to radio i bila sam ko nova.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pametnica viktor, znao je da se mama zeznula!

kužim te, mene ovih dana glava žestoko pere... od vremena, a i prehlada me hvata... donijela sam aroma-lampicu u ured pa snifamo lavandu cijeli dan!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ninet, NIKAD više, a sama znam kakve glavobolje mogu biti, nemoj popiti andol dok dojis.

iz iskustva u mojoj obitelji znam koliku JEDAN andol moze stetu napraviti (trombocitopenija) i grozim ga se i inace ali, dok dojis, nemoj ga uzimati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slažem se s Ivaricom
    Promjena okusa mlijeka s andolom najmanji je problem
    Evo kopipejst zzjzphz

Aspirin, u nas Andol, i sl. a osobito acetilsalicilna kiselina izazivaju krvarenje želučane sluznice, koje ponekad može biti vrlo opasno. Ne samo što se krvarenjem gubi iz organizma željezo, koje je glavni sastojak hemoglobina, nego može nastati i za život opasno krvarenje u želucu, mozgu i drugim organima ako se pretjera u uzimanju veće količine tih lijekova. Dojiljama se preporučuje da u tom slučaju prekinu dojenje. Čak i djeci i omladini «aspirin» može u većim dozama uzrokovati dugotrajno povraćanje, ali može biti i znak Reyeva sindroma, rijetke bolesti te životne dobi, koja može ugroziti i sam život.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •