Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 183

Tema: kad ste radile test

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nedavno se na jednoj drugoj temi raspravljalo o "prekinutom snošaju". Mi tu metodu koristimo godinama, funkcionira odlično, trudna sam ostala kad smo na bebici radili punih godinu dana.
    Inače što bih trebala koristiti:
    - spirala - protivno mojim načelima
    - kemija (tablete) - ne odgovaraju mi
    - streilizacija - ne dolazi u obzir, želimo još djece
    - kondomi - na njih reagiram - imam alergijsku reakciju na sve "modele"
    Što nam preostaje?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

radije bi i malo pričekala nego požurila a da bude rano za test. jedan dan gori doli neče mi ništa bit...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa
    I smijem li pitati koliko vi imate godina?
    Na ovo još nisam dobila odgovor.

Da, to je relativno pouzdana metoda među partnerima koji se dugo poznaju, i najbitnije-s muškarcem koji zna što radi, i koji je iskusan.

No ukoliko pričamo o tome kad je i kome pobjeglo, onda mi ne djeluje da to je pouzdana zaštita od trudnoće.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja imam 22 on ima 27. i koristimo se tom metodom-dokad ide... eto ako je išlo do ovog trenutka- ko sritniji od mene i mog dragog, jer smo 5 god. u vezi i i tako smo planirali uskoro počet radit na bebici

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tea0501 prvotno napisa
    ja imam 22 on ima 27. i koristimo se tom metodom-dokad ide... eto ako je išlo do ovog trenutka- ko sritniji od mene i mog dragog, jer smo 5 god. u vezi i i tako smo planirali uskoro počet radit na bebici
    Pa onda super i za tebe i za njega, želim vam zdravu bebicu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala ti... ako je bebica uopće na putu...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo da vam javim da je temp. i dalje 37.2, i dalje osjećam pritisak lagani dole na momte, cice i dalje očajno bole, a danas mi je užasno zasmrdia parfem koji inače volim, ima mi je neki čudan miris... kad mi ga je sestra stavila pitala sam se čim se to nasmrdilaa kad mi je rekla ostala sam u šoku...

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

bice da je bebica na putu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja mislim da je bebac tu, dosta sam uvjerena. a ak nije, onda to jako zelis i dosta s " kontracepcijom " .

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

danas je dan, :D !!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo mene cure... ovako-ja prvo cilu noć nisam skoro spavala jer se nisam mogla namistit kako su me cice bolile, i onda se jutros popiškila u 7 sati- skroz zaboravila da moram radit test. i otišla se istuširat i ono se na cicama pojavile vene, ja ostala u čudu jer znam da je to isto znak trudnoće, i onda sam bila otišla u ljekarnu po test, popiškila se... i test pokaza -, a još mi jutros bilo muka... sad neznan šta da mislim. jer me stomak i dalje zaboli na momente, cice bole ka nikad,muka mi bila i još se vene pojavile i temp i dalje 37.2

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo sam sad rastvorila ovaj test i to sasvim slučajno a kad okomita crta ovde sa strane stoji, ima ona di pokazuje jeli test uredno napravljen i ona druga vodoravna a okomita stoji do nje, vidi se, nije nešto da je ekstra uočljiva al se vidi i u mraku okomita plava crta- šta je sad to

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hmmm, nisam baš skužila ovo s rastvorenim testom, ali čini mi se da bi mogla ponovit test, a kroz par dana se naručit za pregled.

kažu da je test važeći 5 do 5 minuta poslije može bit lažan rezultat.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kad sam napravila test, sačekala sam 3 min i on nije pokaziva + i onda sam ga malo jače stisla i rastvoria se, i ono di je crta - do te crte je stala neka plava crta, sad mi nije to jasno. a to je bilo znači 3 min nakon što sam napravila test.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se čini da taj test nije valjan. bilo bi dobro da kupiš novi i ponoviš testiranje.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

neznan ni ja sama šta da mislim.u pon. trebam dobit mengu pa ću tek tada ako ne dođe ponoviti test. jer mi sada i tako ne radi ljekarna. a nemam ni jednu drugu u blizini...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hmm, a koji je to test, šta piše je li ta plava crta dokaz za trudnoću ili...??
    ja ne znam jer sam imala imala iskustva samo s onim sa crvenim crtama, jedna je dokaz da je test ok, a ako se pojavi još jedna crvena onda je test pozitivan.

valjda će se javit još netko tko više zna, ali mislim da je najsigrunije ponovit test :?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

neznan kako se zove test, iskreno uopće nisam pročitala-al ima ona crtakoja pokazuje da je test uredno napravljen i ona crta u drugom prozorčiću - i za pozitivan rezultat preko tog - treba prelazit druga crta za +, i ja ratvorila test a kad ta druga crta koja bi činila pozitivan rezultat stoji desno od te di se truba očitovat rezultat- ovako je to izgledalo -I...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

jel mozda kutijica bila rozo - bijela, intim plus. " stapic " slican toplomjeru, prvo je kvadratic u kojem mora bit plus pa ko kruzic u kojem je okomita crta koja znaci da je test ispravno napravljen. ako ti se u kvadraticu preko vodoravne pokazala i blaga okomita plava to je to. nama je 2 dana prije m bila i ta okomita al dosta svjetla.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nije drugačija je bila kutija, u tom prozorčiću di je ta vodoravna crta (di se treba vidit i okomita za poz.rezultat meni ta okomitanije bila preko vodoravne nego sa strane...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure evo da vam se javim, sinoć me stomak bolio opet kao da ću dobit mengu , al nisam je još dobila.... cice me i dalje bole očajno i pojavile su mi se vene na njima, temp. je i dalje ista... vidit čemo oće li menga doć sutra.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam uradila test dva dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju i bio je pozitivan. Uradila sam par testova da potvrdim, jer prvi koji sam koristila je trebao pokazati dvije roze linije u slucaju trudnoce a jednu u slucaju da je test negativan. Medjutim, ova druga crta kod mene je bila skroz blijeda i ja nisam bila sigurna da li to spada u pozitivan rezultat ili ne (kasnije sam, nakon sto sam procitala upustvo, vidjela da ta crtica vecinom i bude svjetlija od prve), pa sam zato kupila digitalan test koji bi jasno pokazao "pregnant" ili "not pregnant". To je potvrdilo trudnocu. Zelim ti pozitivan rezultat u ponedeljak.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jos sam htjela dodati da mi se tvoji simptomi cine kao pravi simptomi trudnoce.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nadam se i ja pozitivnom rezultatu, al me zbunia onaj test koji sam radila pošto je ta okomita crta bila blizu te vodoravne a ne na njoj... a još me muče simptomi pa neznan više šta da mislim

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

meni je taj test zbilja nejasan, pa jesu bila 2 prozorcica il jedan, jel se pokazala crta da je test ispravno napravljen. --I-, I .

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

imala sudva prozorčića,na jednom je bilo ono da je test uredno napravljen, a na drugom ona vodoravna crta. kad sam slučajno rastvorila test ono sam ispod ugledala okomitu plavu crtu kako stoji do te vodoravne.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a joj, a gle ak je ispravno napravljen test, onda bi okomita i vodoravna u drugom proz. trbalo znacit poz. rezultat, jel ovak izgledalo --I- ?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ovako - (kontrolna crta), -I(rezultat),sa time da je ta okomita crta bila uvučena, nije bila baš u prozorčiću di se rezultat treba očitat nego do...i to se baš lipo vidila

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

rekla si da si jace stisnula nesto dok si otvarala.... mozda si malo zeznula test, al ja misllim da je to trebao bit +...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da, i onda se on malo rastvoria i ja ispod pogledala šta ima i vidjela okomitu crtu, na onoj trakici, ,a još sinoć bila na nekom rođ. i kad su mi stavili kisele krastavce na stol mislila sam da ću povratit tako su mi zasmrdili a inače ih obožavam, ono ostalo je sve standardno- sise bole, vene na sisama, temp. 37, bol u stomaku na momente...itd... al me taj test tako zbunia... :?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ma trudna si, a ak te tolko brine i zanima lijepo trkni do dezurne ljekarne i rijesi se muke. il odi spavat da ti prije dođe jutro .

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nažalost ne mogu do ljekarne... predaleko... al nekako ću uspit izdržat... a baš mi dragi jutros govori- ljubavi nešto su ti se sise dosta povečale... ja stala i gledam ga,nemogu virovat...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a koji su ti inace simptomi pms - a ? mene samo tocno dan prije glava jako boli - mislim da je cak migrena i kad je nije bilo to mi je bila jos jedna potvrda da m nece doc.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a samo bi me malo sise bolile, i to malo- ne toliko da nebi mogla spavat na njima...a ostalo ništa nebi imala...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nis, javi sutra, al trudna si. a kaj ti mislis dal jesi?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a viruj mi da neznan ni ja sama šta da mislim... volila bi al se neželim ničemu nadat...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nisi se ni stigla nadat, bebica je vjerojatno vec tu i lijepo te zeza.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hehe, zeza mene test na trudnoću...čudno mi je to sve- svi ti simptomi, i sad kad je još taj test pokaza čudno nešto...više nezmam šta da mislim

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

bus vidla sutra!! aj javi i sretno. al mora bit plus, il si opasno zabrijala - al to mi je smijesno isto - pa nemres si umislit da ces povratit od krastavaca il da nemres spavat na trbuhu od bolova u cicama, po simptomima koje si navela trudna si 100 %.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma kad sam vidila da vadi krastavce, odmah mi je osmjeh bia od uha do uha jer ih obožavam, al kad sam čula njihov miris,meni je došlo slabo, i za povratit,svi su pitali šta sam problidila tako... nemože se to baš umislit...a ja na to i zaboravim, dok eto jučer to nisam doživila, pa noćas stomak kad me počea bolit-trčala sam na wc mislila da sam mengu dobila...al nema je još...vidit ču sutra

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da je ipak početak T
    Jedva čekam sutra da napraviš test

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a jesi li pročitala šta je bilo sa testom

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čuj bilo je rijetkiiihh sluačjeva gdej je ženama i trbuh rasao od silne želje da budu trudne, tako da je sve moguće.
    ali ja mislim da si ti trudna. joj i ovako kad te čitam i meni sve više raste želja, ja sam stalno u odluci biti ili ne biti.
    i sad ni ja nemam stvari, ali izgleda zbog policističnih jajnika, iako te ciste imaju par milimetra, i nadam se da mi nece radit probleme kad pokusam ostat trudna- ups. malo OT.

Najbolje da sutra ponoviš pa nam javi!!!!

sretno, da bude kako želiš!!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tea0501 prvotno napisa
    a jesi li pročitala šta je bilo sa testom
    Jesam, čitala u napetosti
    Ne vjerujem ja baš nešto pretjerano testovima. Meni je par dana nakon kašnjenja M bila blijeda crta, ali je postojala.
    Sutradan je beta bila lijepo visoka oko 1063 :D
    Danas je tu moja L

Slušaj, sve je moguće, ali ja sam nekako optimistična i jedva čekam da se javiš s konačnim rezultatima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure da vam javim da nema još menge...al moram vam nešto reč...jutros sam se šokirala- zove mene frendica i govori da ona želi imati bebu , a njen dragi to još neželi, i kaže ona meni da će ga ona zeznit (kad ga bude oralno zadovoljavala da će ona dopustit da joj svrši u usta i da će tu spermu izbaciti na ruku i prenijeti dole), ja sam joj od šoka poklopila slušalicu...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a test? bas si na lijep nacin zeli zacet bebicu.........

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nisam radila test-pričekat ću do sutra. a nije normalna...i još ona meni opisivala kako to misli izvest-kako će ona otrčat u wc, i to prenijet doli i malo dignit noge u zrak- o majko moja... kad je to moj dragi čua smija se 20 min. a ja ostala u šoku, posli je zvala pa se izderala na nju kako može vatat tipa na taj način... i onda me još pita jel mogu tako zatrudnit-al sam joj ja rekla da neman pojma, da me takve gluposti ne zanimaju

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš me zanima što je, u neizvijesnosti sam

Pitam se što bi tvoja prijateljica rekla djetetu kako je nastalo???
    Iz maminih usta

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo sam sad primjetila malo na papiru krvi, al me uopće ne boli stomak ka za mengu...joooooj...to sam joj i ja rekla- a ona meni govori- ti pametuješ, lako je tebi kad tvoj oće dite, moj neće pa moram nekako zeznit ga. a neka radi šta oće...baš me zanima oče li joj uspjet.ptanje je jel može tako ostat trudna

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a reci joj da pljune u injekciju pa nek si uštrcne, pa će reć djetetu da je dijete iz štrcaljke...majke ti kakve ideje

a si ju pitala malo šta ako ju tip ostavi??

ja eto sad dobila duphastone da izazovemo menstruaciju koja neće da sama dođe, i onda ćemo molit boga da to ne bude imalo utjecaja kad budemo radili bebu . al dobro to je opet OT.

A joj a tebi isto nije lako, sto simptoma. nadam sed a ćeš što prije saznat na čemu si.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •