-
cure nisam radila test još. odlučila sam pričekat još malo, premda su mi sise i dalje ogromne i piški mi se stalno...al eto nije mi bila muka...pa mislim da nema bebe na putu
-
mislim, danas mi nije bila muka nikako...
-
-
al krećem ja u akciju još malo...valjda će uskoro bit :D
-
Joj ja sam tako sretna i istodobno me je tako strah. Jako želim, ali još uvijek s znam pitat da li ubrazavam iako sve govori da je savršeno vrijeme, a valjda dvoumljnje mora postojat sve dog se ne dogodi a onda ćemo bit samo sretni bez dvoumljenja!!
-
a uvik možemo pronać neki razlog da nije pravo vrijeme, neki bi rekli da ni meni nije pravo vrime, al ja mislim da je idealno... i kad ugledam + bit će još idealnije...
-
-
a virujem ti...a eto sva srića šta je kod mene nema... al ko će ćekat te plodne dane, pa još posli vidit oće li se uvatit ili ne
-
pa to je i meni..sad još moram piti ove tablete, pa onda prvo čekat da dobijem, a onda još i plodne dane, za koje se nadam da ću ih primijetit. I onda šta ću nego razmišljat još tih 20 dana, A i ovako kad već imaš jedno malo čuda doma, zna ti priuštit situacije da se zapitaš treba li ti to stvarno, ali onda to prođe i ipak prevagne ona strana njegovog brata ili seke.
-
Hehe, neka dječice... opet kad ugledaš + ja mislim da češ biti presretna...isto kao i ja... a joj... ja idem pišat svaki sekund, a i non stop sam gladna. ja neznan šta je ovo... kad pojedem ko da mi ništa ne ulazi u želudac...
-
evo sam povraćala sad...neka mi je muka došla, i stomak me boli kao ono pred mengu :?
-
evo sam povraćala sad...neka mi je muka došla, i stomak me boli kao ono pred mengu :?
-
heheee, oces li raditi novi testic?
-
a neznam ni ja sama, sve mi je ovo nekako čudno i još sam primjetila na bradavicama kao da je nastala rupica po sredini, čudno nekako...neznam šta da mislim
-
nemoj nista mislit, smiri se. mislim da nisi trudna, normalno ti i dosla menga, vjrojatno si sad jako zelis trudnocu pa malo i pretjerujes i primjecujes stvari na koje prije nisi obracala paznju.. al ak te stvrno muci zbilja mi nije jasno kaj se mrcvaris, umjesto da kupis test i gotovo, ak si trudna nemre ti pokazat minus.
-
ma napravi test najbolje da se emiriš. to što kaže mihim je istina. moguće da sama primijećuejš stvari koje su mogući znak trudnoće imala sam slićnu situaciju gdje sam sumnjaal na trudnoću i automatski sam počela osluškivat znakove.
ja se nadam da je +, ako ne bit će ubrzo !!
-
napravit ću još jednom test jer mi je ova menga bila čudna i zato jer stalnom piškim i imam nekad muku i još su mi se sise povečale i na njima uz vene bradavice nekako čudne, tj. pojavile se rupice nekako...
-
-
-
-
-
točkalice jesi li dobila mengu?
-
Cure, ovaj topic je otišao daaaaleko od prave teme, posato je čisti chat, a to nije u skladu sa pravilima.
Molim vas da se držite teme, a to je Kada ste napravile test?
-
-
nisam...danas sam cili dan imala glavobolju i bila sam cila nikakva, pa sam cili dan priležala... možda sutra napraavim, vidit ću. jesi li ti dobila mengu?
-
nemoj se ljutit, al cijelo vrijeme cekas da vidis jesi trudna, a test ti se neda radit - budem sutra - pa ne mozemo ti mi vidit jesi trudna, meni to djeluje malo neozbiljno, nemoj me krivo shvatit.
-
točkalice evo sam radila test i - je. znači ovaj mjesec krečemo u akciju...jesi li dobila mengu
-
ništa onda u akciju.
nisam još tek za cca 8-10 dana.
ništa morat ćemo se lovit na drugim temama il nekoj novoj, jer ne smijemo ćakulat ovuda, zatvorit će nam temu.
A vidimo se i ovdje kad budemo radile test!!!
-
naravno... meni počinu plodni dani u četvrtak...tako da od tada krećem u akciju...kad napravim test ja javim rezultate i oće li bebica biti na putu ili ne
-
sretno tea, i jos jednom nemoj se ljutit, nije bilo zlonamjerno.
-
hvala ti, znam da nije bilo zlonamjerno...mislila sam jučer radit test, ali moja ljekarna nije radila, a nisam mogla ići autobusom u grad u dežurnu jer se nisam dobro osjećala...al nadam se da će ovaj mjesec test pokazat +
-
mi smo test radili jedno 12 dana nakon što sam trebala dobiti mengu.
iako sam već bila skoro pa 100% sigurna da jesam trudna jer sam mjerila bazalnu temperaturu koja nakon ovulacije nije više padala tak da praktički točno znamo dan začeća
-
a da zaboravih još, simptomi su bili tu u roku odmah. grudi su skočile nemilice, skroz drugačije nego u vijeme pms-a, probadalo me u jajnicima isto skroz drugačije i počela sam imati nenormalnu želju za sexom što u vrijeme pms-a nije slučaj. tak da čak i bez bazalne i bez testaje bilo više nego znakovito i burno.
a znam neke ženskice koje pak do 3 mjeseca nisu de facto imale pojma da su trudne, a kod mene pak vatromet
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma