cure ja sam nova... ako već postoji ova tema recite.ja je nisam mogla nać...kada ste radile test na trudnoču...ja sam imala odnos s prekinutim snošaje (iako dragi nije siguran jeli mu pobjeglo) kad su mi bili plodni dani(23.5)
cure ja sam nova... ako već postoji ova tema recite.ja je nisam mogla nać...kada ste radile test na trudnoču...ja sam imala odnos s prekinutim snošaje (iako dragi nije siguran jeli mu pobjeglo) kad su mi bili plodni dani(23.5)
bokic, ima ti vec tema na to. meni je 2 dana prije menge bio test pozitivan, al je crtica bila tolko svijetla da sam se prepala da mozda nismo umislili zbog zelje.
jeli koja od vas ostala trudma prekiinutim snošajem
ak te to moze utjesit, meni i mm je to bila jedina "kontracepcija" 6 godina, i ostali smo trudni 2 puta od prve, al kad smo htjeli - znaci bez nase kontracepcije.
ma dodoše nebi bilo loše ni da se primi al eto ja i dragi se štitimo do vjenčanja,...ali me zanimaju vaša iskustva
hm, sad se sjetila, nije bas jedina, mislim da smo nekad i apstinirali za vrijeme plodnih dana. a zakaj mislis da si ostala trudna??
jos dugo ili? ma budi sretna ak si trudna - onda to mora bit bas ta bebica, al ne ide uvijek sve po planu. mi smo morali bas pazit jer sam cekala da potpisem ugovor za stalno.
zato jer me sise očajno bole i bradavice i stomak nekad na momente, jednom me tako probodolo dole da mi je slabo došlo...a to mi se prije nikad nije dogodilo...a dragi je reka da nije siguran jeli mu pobiglo a meni su bilo plodni dani...iako kad sam imala prošlu mengu,trajala je normalno 2 dana a onda posli toga samo smeškasto je bilo malo... a kad sam tu mengu tribala dobit imaola sam strašne bolove... a imali smo prije toga nezaštićene odnose i bilo mi je par puta slabo i umor me veliki hvata... ali nisam test radila još
kad trebas dobit? ja sam u prvoj trudnoci, dan dva nakon " rada na bebi " osjetila da me nesto probolo u lijevom jajniku, bila na poslu i nasmijala se i prokomentirala kak je to valjda uspjelo - cure mi se smijale i rekle da si umisljam, a meni za par dana test pozitivan!! a sad mi je jako rano nekak bila mucnina, cice i osjet mirisa pojacan na trenutke - 2 dana prije opet plusic.
joj blago ti se...a trebala bih dobit 8-og drugu mengu... imala sam sa dragim odnos 23-eg ,bili su mi plodni dani i nakon dva dana m ponoći nešto tako presiklo da me hladni znoj oblio, i sutradan sam osjetila pritisak dole... bradavice su mi strašno osjetljive a to mi nikad nije bilo
Test sam napravila dan prije nego što sam trebala dobiti mengu i bio je pozitivan... to je u ovoj trudnoći, a u prvoj, nakon što mi je kasnila 3 dana.
![]()
e i da. ima dva dana mi se pojavio neki iscjedak, bez mirisa je i gušći, bijeli??čudno nešto
Ako si trudna onda ti pojačani iscjedak nije ništa neobićno.
Pričekaj još koji dan pa probaj napraviti test.
to sam primjetila ima dva dana,i začudila se...al eto nisam ni to znala... neznam dali da pričekam do menge ili da napravim ranije test
a po tom kaj pises stvarno moguce da si trudna, a mozda si se prepala pa sve provjeravas. pricekaj jos bar 5 dana pa napravi test, meni je intim plus i clear blue bili pozitivni prije menge i sa dnevnim urinom, a ne prvim jutarnjim.
Slažem se s Mihim... meni je s Intim plus bio pozitivan dan prije datuma menge s time da sam test radila navečer.
ma nisam se prepala jer bi mi trudnoća uistinu bila prekrasna vijest... a doduše o tome nisam ni razmišljala dok me po noći nije prosiklo kroz donji dio stomaka... i onda sam primjetila bol grudi i strašnu osjetljivost bradavica i eto sad si mi ti rekla i za taj iscjedak... vidit ćemo što će test pokazat
ja mislim da ce bit pozitivan, i drago mi je zbog tebe ak to zelis. imas cini mi se vec previse simptoma da bi bio negativan. sretno i nemoj zaboravit javit!!!!
hvala ti...naravno da ću javit...vidit ću za par dana još pa ću naoraviti test
pa da, pricekaj ak mozes bar 5 dana, ja sam bila jako nestrpljiva pa sam ih radila valjda 10 dana prije, al neke jeftine i bili su negativni, al 2 dana, mozda i tri nebi htjela krivo rec intim plus je bio pozitivan.. SRETNO!!!!
hvala cure, ako koja ima iskustva sa začećem s prekinutim snošajem...javite se
evo imam ja,obe trudnoce nemam pojma kad su se dogodile. jedina metoda kontracepcije ikad nam je bila prekinuti snosaj i nakon godinu dana ja trudna i sad drugi put smo znali da postoji sansa ali nam je bilo svejedno kad se dogodi dogodi i dohodilo se brzo. nisam imala nikakve simptome osim izostanka menge.
sretno
neko teško ostane trudan kad to uistinu želi, a nekome se dogodi i kada to uopće ne očekuje...ja i dragi znamo da postoji mogučnost da zatrudnim na takav način ali da se to dogodi bili bi sretni...grudi me bole tako jako da uopće ih nemogu ni taknit niti spavat na stomaku kako bole...očajno
trudnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh da bar...znaš šta-bole me najviše sa vanjske strane, ono put pazuha... ono pred mengu su me uvijek bolile,ali malo, a sad, ja neznan šta je ovo... nemogu se uopće naslonit na njih... noćas sam morala spavat na leđima :/
Da. Imam jedan prekrasan dvoipolgodišnji "rezultat" prekinutog snošaja.Originally Posted by tea0501
![]()
hehe, jel se odmah uhvatilo ili tek nakon nekoliko vremena što se koristili prekinuti snošaj??
Pa nije odmah. Negdje nakon 6 mjeseci od kada sam prestala piti kontracepcijske. 1. mjesec smo obavezno koristili kondome, pa smo ih onda koristili u one dane kad sam pretpostavljala da su mi plodni dani ,a ostalo prekinuti snošaj da bi onda zadnja dva ili tri mjeseca do the događaja prešli samo na prekinuti snošaj. Nije mi tada trudnoća bila u planu, al smo i ja i MM zapravo već bili u fazi da ako se trudnoća slučajno i dogodi da je to OK. Očito da nas je malac "nanjušio".![]()
e ja imam ima 3 dana temperaturu 37.1-37.3-a uopće nisam niti prehlađena niti bolesna??jel to ima kakve veze??
navodno imaOriginally Posted by tea0501
![]()
temperatura je kako kažu povišena kad su ženi plodni dani (zato se mjeri svako jutro bazalna temperatura ako želiš znati kad ih imaš) i - u trudnoći...
plodni dani su mi bilo ima 10 dana, i sadmi je temp. opet povišena...??
može biti da ti je ciklus poremećen, može biti svašta, a može biti i da si trudna. Ako te zanima možeš kupiti test, ali ja bih na tvom mjestu pričekala dok ti izostane iduća menstruacija i još tjedan dana nakon toga, prije toga moguć je lažno negativan rezultat.
Imaš još ono vađenje bete, to ne znam kako i kad se radiali svi ostali na forumu sigurno znaju
![]()
Ili čekaš dok ti ne naraste trbuh...neće se ništa dogoditi ako budeš malo trudna a ne doznaš odmah, opusti se, jedi zdravo za svaki slučaj, kako kažeš nije panika... uvijek stigneš napraviti test
i sve najbolje
vidjet ćemo...znam da mi je ovulacija bila ima 10 dana-korisitla sam trakice po preporuci ginekologa,menga mi je redovita i znan po temperaturi...evo sad ima 3 dana ona je opet povišena...vidjet ćemo rezultate. napravit ču test za par dana ili možda po izostanku menge-vidjet ću još...
ti si zbilja strpljiva!!!! sretno jos jednom!! bit ce plus![]()
hvala ti temperatura je i dalje povišena,malo me bio stomak bolia ka pred mengu, ito na momente... nisam još test radila
i mene je boluckalo u prvoj trudnoci. imas jos kakvih simptoma, cice, mirisi, iscjedak? ak ti novci nisu bas problem sutra bi vec mogla probat neki testic, sorry ja sam nestrpljiva.
Kako možeš "koristiti" prekinuti snošaj? :D Moraš znati da to nije pouzdana metoda, no pouzdanija je ukoliko partner zna što radi, a ne ukoliko "mu pobjegne".Originally Posted by tea0501
I smijem li pitati koliko vi imate godina?
:D je trebao biti![]()
kao prvo znali smo i jedno i drugo što to donosi i tu metodu koristimo do vjenčanja... a samo sam tila vidit iskustva ostalih cura
pa nama je bila pouzdana metoda - 6 godina, 2 trudnoce od prve planirane - znaci bila je jako, jako pouzdana!!!!!!!!!!!!!!!!!
a meni nisi nis odgovorila??
cice me strašno bole i to na neki čudan način... i imam temp. i bolove na momente u stomaku-iscjedak samo nekad... nisu novci problem alpričekat ču do subote
svaka cast na strpljenju!!
da se malo ubacim.
svakaaaa čast na strpljenju. neki dan sam vidjela temu i onda svaki dan malo virnem da vidim im li plusića.
ja ne bi mogla pogotovo uz tolike simptome. ja ih i nisam imala, ali čim je malo kasnila vrag mi nije dao mira i odmah kupila i napravila, i nema nikakvih čeknj 5 minuta, pocrvenilo je sve da sam bil au šoku još neko vrijeme :shock: !!![]()
hm, i ja isto mislim!!Originally Posted by pomikaki
cure hvala vam na podršci, mislila sam radit test-al eto kažem-možda je bolje još malo pričekat. nije ni meni lako biti u iščekivanju al eto, moram skupit snage
ja te podržavam u čekanju. Trudnice inače čim izostane menga naprave test i onda lude jure kod doktora na uzv pa tamo bude da se ništa ne vidi, prazna gestacijska, srce ne kuca i sto jada. Normalno kad je prerano da se vidi. Samo se ti opusti i ne diži teške predmeteOriginally Posted by tea0501
![]()