Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: KRIOPREZERVACIJA ZAMETAKA

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno .....

Evo i moj mali smrzlic spava u kreveticu
    Ja sam imala 35 jajnih stanica i blazi oblik hipers.Transfer odgodjen dok se organizam malo oporavi i ocisti.Zamrznuto 18 blastocisti.

Sve to u novembru 2007.
    25. februara 2008.transfer,
    04. novembra 2008.....Luka
    Imamo jos 16 smrznutih blastocisti :D

E,sad..da li se novi zakon odnosi i na''stare''smrzlice ili ............ :? :?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ako se novi zakon odnosi i na stare smrzliće i ako za HDZ život počinje od zametka, onda bi to bilo ubojstvo, zar ne? 8)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ksena, to je super napisano, s tim bi trebalo izaći kao glavni argument u našoj borbi...

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nevjerojatno kako eskaliraju mpo metode o kojima treba raspravljati jesu li primjerene ili ne. Isto tako i krug korisnika postupka.

Podsjećam: prije pet godina bilo je upitno smiju li na mpo žene bez partnera. Danas se to pravo već pokušava uskratiti i izvanbračnim parovima (iako je to protuzakonito.

Danas se već i krioprezervacija pokušava prikazati neprimjerenom mpo metodom, bez obzira što statistike govore svoje.

Slijedeći korak je valjda rasprava o tome treba li zabraniti mpo kao takav.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Gost 1 prvotno napisa
    x. A po meni je ograničenje oplodnje na samo tri jajne stanice de facto na soft način i dokidanje MPO-a as we know it.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    x. A po meni je ograničenje oplodnje na samo tri jajne stanice de facto na soft način i dokidanje MPO-a as we know it.
    x

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Još nešto...nije samo problem sa curama koje imaju hiperstimulaciju...kod mene je npr. problem što sporo reagiram na stimulaciju, folikuli sporo rastu, tako dok dođu do faze za aspiraciju meni već bude 20 dc. a tad je već kasno za ET. Ipak js budu odlične kvalitete, al FET je tek u slijedećem ciklusu.
    S naglaskom da sa svojom i suprugovom dijagnozom mogu ići samo na stimulirane.
    Znači ja se mogu pozdraviti sa MPO??!!

U postupak krećem slijedeći tjedan, pa se nadam da ih ovaj put možda i preduhitrim

Potpisala sam peticiju!!! Živio KRIO!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    x

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja ne bih niti išla u stimulaciju pod tim uvjetima, a to je vjerojatno i cilj.

Gosparka, nisam niti bila svjena tog problema.

Meni još nisu odgovorili ni državni tajnik ni ministar. Baš čudno

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam se taman obradovala kada mi je dr.R rekao da u Viliju od 15.4. imaju krio iako se prema dosadasnjim rezultatima ne smijem bas nadati toj sreci da ostane nesto i za zamrzavanje.Medutim, sada opet strah od ovog zakona i uzasan bijes da mi kroji sudbinu netko koga od pocetka duboko prezirem.Mislim na sve konzervativne struje u ovom nasem "demokratskom" drustvu u kojem vlada beskrajni kriminal i licemjerje.Imamo jako puno argumenata da sprijecimo donosenje tog zakona ali bi nam trebala i jaca podrska ljudi iz javnog zivota.Ja uopce ne vidim kako bi u stvarnosti izgledalo provodenje tog novog zakona i na sto bi se sveo mpo u hr.Sva ta nasa borba za bebu gubi smisao u takvim (ne)uvjetima.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •