dragi Osječani i nama bližnjigdje idete sa svojom dječicom na izlete? mi bi rado sutra negdje napokon slobodni ali kuda?? išli na Jankovac bilo je super.....plizzzz prijedloge
![]()
dragi Osječani i nama bližnjigdje idete sa svojom dječicom na izlete? mi bi rado sutra negdje napokon slobodni ali kuda?? išli na Jankovac bilo je super.....plizzzz prijedloge
![]()
Ilok,Vučedol,Erdut....
Kompletna Baranja je zakon - Kopački rit naravno (odite u Tikveš recimo,pa Karanac...zanimljivo će biti klincima)
Satnički ribnjak...
Slažem se da je Jankovac genijalan !
na kraju završili ...na zmajadi![]()
aj dobro nije bilo loše super se zabavila puštajući zmaja ali slijedeći vikend definitivno bi negdje otišli(ak ne budem radila
)
šta ima u Karancu i Tikvešu (osim za nas fiš) ?
U Tikvešu je priroda genijalana (kao uostalom i u čitavom tom dijelu) pogotovo kad prolaziš autom kroz Kopački,ima fakat svega za vidjeti,što od životinja,što od vegetacije. I općepoznati dvorac u Tikvešu.
Karanac-osim zaista odlične gastro ponude, u zadnje vrijeme je jako razvijen seoski turizam. Da ne pišem unedogled evo link sa ponudom. Za djecu je savršeno.
znam za Sklepić.tamo sam smjestila jedne prijatelje iz Njemačke jednom..
voljela bih vidjeti Kopački rit.kada je najbolje ići,kolika je cijena...strah me zbog napada komaraca tamo
Višnjica kod Slatine...
http://www.visnjica.hr/ergela/povijest_ergele.html
Bila rođaka nedavno...
kaže raj za djecu.. može se jahati.. predivno sređeno.. klopa odlična.. ma milina![]()
Komaraca ima za izluditi tako da ne znam kad je najbolje .donna prvotno napisa
Ako pitaš pošto je vožnja brodom-pojma nemam, nismo dugo. Mi odemo ovako, parkiramo negdje ,dugačke šetnje od sjenice do sjenice, uživancija za oči, odmor za dušu, a zaista je Kopački toliko velik da ti ni ne treba plan i program.
Ovdje imaš galeriju prekrasnih fotki Kopačkog rita pa uživaj u prizoru, zaista je prekrasno!
Imate idući tjedan organizirano u Baranji
http://www.surduk.com/etnoradionice.html
Ove etno radionice su za klince i čine se zanimljive. Mi bi tako rado išli ako se uspijemo izorganizirati.
![]()
Ivančice-puuuno hvala na informaciji...mi ćemo definitivno ići ako nam bude pasalo vrijeme.
e ja bi išla odmoriti dušu a MM sa svojom "bebom" NIKONOM se družiti jer tamo definitivno ima motiva za njegovo okotraktorka prvotno napisa
![]()
Onda mm i tm imaju puno toga zajedničkogdonna prvotno napisa
![]()
haha![]()
evo bili danas u Tikvešu šetali se lijepo je ali izabrali najtopliji dan u zadnja 2 tj![]()
pa joj je bilo vruće....
onda htjeli u Kopački brodom i pobjegao nam prije 2 minutehaha
e onda ručak u KORMORANU lijepo svi troje..ma milina :D