Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Do kud u Istri za max 3 sata?

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Do kud u Istri za max 3 sata?

Zanima me do kuda u Istri uspijem stići za cca 3 sata iz Zagreba (recimo da računamo na normalne uvjete na cesti)
    ili
    koje gradove da izbacim s popisa jer do njih treba duže od 3 sata.

napišite i da li do grada koji spomenete nakon Rijeke idete uz more ili po autoputu/brzoj cesti

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi se do Pule vozimo oko 3 sata. i ne idemo uz more nego kroz tunel. uz more je dosta loša cesta, brdo zavoja, da ne kažem opasna
    do Umaga se vozimo nekih 3 i pol sata, a mislim da je to najdalja točka

tražiš mjesto za ljetovat u istri?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I do Rovinja je oko 3 sata, ali ljeti je Rovinj krcat i plaže su :/

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    ne idemo uz more nego kroz tunel. uz more je dosta loša cesta, brdo zavoja, da ne kažem opasna
    ajme ne mogu se suzdržati da ovo ne komentiram. Cesta od opatije prema istri uz more je meni jedna od najljepših, najzanimljivijih. Opasna nije ništa više od bilo koje druge (djelovi koji su bili loši su u zadnjih nekoliko godina popravljeni, od brseča pa skoro do plomina je sasvim novi asfalt, proširena cesta). tak da nemoj širit dezinformacije

Mi uvijek u Istru idemo baš tom cestom jer nam je zanimljivija, a kad idemo baš u unutrašnjost onda svakako idemo preko Učke, a ne kroz tunel - opet jer je zanimljivije

Ne znam odgovor na pitanje iz uvodnog posta jer ovisi o previše parametara, može se svugdje stići za ta tri sata

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    ne idemo uz more nego kroz tunel. uz more je dosta loša cesta, brdo zavoja, da ne kažem opasna
    djelovi koji su bili loši su u zadnjih nekoliko godina popravljeni, od brseča pa skoro do plomina je sasvim novi asfalt, proširena cesta). tak da nemoj širit dezinformacije
    e, vidiš, ja ju baš u zadnjih par godina izbjegavala 8)
    a koliko vam treba od rijeke do recimo pule po staroj?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sat vremena

ma joj teško je u biti reći, ovisi o vožnji. mi volimo i stati pa piti kavu i sve nešto tako. a kad treba iz nekog razloga žuriti, mogli bi mi i za 45 minuta

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a, ne znam, meni je nekako draže kad sam s djecom ići po autoputu, nekak si uvijek mislim da mi je manje rizičan nego svi oni zavoji
    ajd baš ću probat idući put

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kotle http://swirl.bloger.hr/post/kotle/86724.aspx
    ili Istarske toplice koje su prazne ljeti

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    ajme ne mogu se suzdržati da ovo ne komentiram. Cesta od opatije prema istri uz more je meni jedna od najljepših, najzanimljivijih. Opasna nije ništa više od bilo koje druge (djelovi koji su bili loši su u zadnjih nekoliko godina popravljeni, od brseča pa skoro do plomina je sasvim novi asfalt, proširena cesta). tak da nemoj širit dezinformacije

Mi uvijek u Istru idemo baš tom cestom jer nam je zanimljivija, a kad idemo baš u unutrašnjost onda svakako idemo preko Učke, a ne kroz tunel - opet jer je zanimljivije
    Ta cesta je već dugo u radovima (možda su to malo sredili, ali mi smo zadnji put išli pred možda 2 mj i baš smo se lijepo zeznuli). Inače, kad nije raskopana, cesta je lijepa, ali traje malo duže - ne puno, istina, i uštedite tunelarinu.

Za 3, max. 3 i pol h stignete iz Zg u istru bilo gdje ako idete autoputom i ipsilonom. Ako baš hoćete skratiti put, odaberite odredište negdje između Opatije i Labina. Ja bih savjetovala Brseč, prekrasna plaža, ako vam ne smeta što trebate preći groznu uzbrdicu kad se vraćate. Ili Rabac, ako vam je do civilizacije.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure, hvala na ažurnim odgovorima
    tražim mjesto gdje je plaža lijepa i ne moram autom ni do plaže ni do grada, da sve mogu obaviti pješke (smještaj ne mora biti u samom gradu).
    i da nije dalje od 3 sata od zg. da se mogu zaletit vikendom (jer mi je više od 3 sata predugo vozit u svakom smjeru ak se ide samo za vikend)

znači, u biti, mogu svuda, po cijeloj istri ako do umaga ima 3,5 sata a on mi se ipak čini nekako najdalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •