helllo!!

ovako jedino što mi sad pada na pamet je parkiralište preko puta žabice, točno preko puta onako je volta, ne bi se ni reklo da ima mjesta ako ne znaš. koliko znam to je vuiejk bilo besplatno i nađe se mjesta, sad ne znam da li su možda i to počeli naplaćivat, ali sumnjam jer tamo su neka skladišta i sl.

park u gradu mi ni jedan ne pada napamet :? . jedina solucija koje se mogu sjetit je kozala točnije kraj groblja kozala, to je jako blizu grada, pješke si za 10 minuta u gradu, a tamo bi se trebalo nać parkirno mjesto i ima park jedan, čak bude i jako puno djece jedino što je uz cestu. ali je to jako velika površina ima zelenoga, ljuljačke tobogan, klackalice ima i pijeska, nije cesta ono 2 m, ali je jedno cca10 m. tj. nije da se može samo tako istrčat pogotovo ako paziš na djecu.

evo to mi trenutno pada napamet, baš idem u grad danas pa ću malo pogledat.

ustvari rekao si da nije predaleko od grada, imaš i na krimeji novi park su uredili, mjesta ima sigurno, park je super, drvena građa, klackalice na feder, tobogan, ljuljačke za najmanje, za malo veće, vrtuljak, i uokolo parka su onako uređene stazice i klupice za odrasle. jedina mana tom parku je što ujutro nije zaštićen od sunca, al popodne je super u hladu. to je na 15 minuta hoda do Trsata s kojeg se vidi cijeli grad pa se možete i prošetat.na trsatu imaš gradinu s kojeg puca pogled, a ima i crkva veliko dvorište naprijed i otraga veliku livadu gdje se znaju skupit djeca, jednio što nema nikakvih dječjih rekvizita tipa klackalica i sl.
krimeja tj. točnije kraj orijentovog ognjišća, je da si za 5 minuta si u centru grada!!
Ovisi koliko vremena moraš provest tu, ali ova solucija meni zvuči ok. malo po parku, šetnjica do trsata, malo razgledate, pojedete sladoled, i to sve na 5 minta od grada!!