-
Evo mene nakon Rijeke!
Odvezoh u subotu MŽ i Zrinku na katamaran za Cres, došli smo oko podneva u Rijeku tako da smo imali još cca 5 sati za šetnju.
Parkirali smo se ipak u Luci, na Adamičevu gatu ... i to besplatno!
Naime, došli smo u 12h, uzeli kartu ... a kad sam ja u 17:15 izlazio van nije bilo nikoga na kasi, rampa je bial stalno otvorena!
Prvo sdmo otišli nešto pojesti, nabasali smo na samoposlužnu restautaciju u bivšoj robnoj kući (ulaz sa strane luke): cijena ok, klopa isto ok (iako smo poslije jote bili naduti ko baloni ...), zadovoljni.
Kome treba, u blizini je i bankomat ZaBe.
NAkon toga šetnja korzom, pa preko Mrtvog kanala do Rječine, a onda nam palo na pamet da odemo do "Hartere". Htjeli smo napraviti krug, doći Ružićevom, vratiti se Vodovodnom ... no, od nje su nas dijelila samo jedna zaključana vrata
no, bilo je zanimljivo prošetati se krugom bivše tvornice papira ...
NAkon toga, strrrrmim stubama do parka Vladimira Nazora. Ima nekoliko podosta starih (ali funkcionirajućih) sprava za djecu (njihaljke itd), dosta klupa, hlad, pumpa za vodu ... ok mjesto za odmoriti se!
Nakon toga, na putu za luku spazismo slučajno super mali labirint uz ulicu Pomerio, preko puta pomorskog muzeja. Žurili smo na brod pa se nismo stigli zadržavati, no vi ostali obavezno odite tamo!
Eto, toliko za ovaj put, stavit ću fotku tog labirinta na web pa pošaljem link!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma